To je to što me zanima!

Pjetraj o borbi Klička i Furyja: Ma to je bila sramota za boks!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Meču bih dao minus jedan. Sramota za boks. Očajne izvedbe obojice. Dobro je da se nešto mijenja, ali Tyson Fury nije nikakva reklama za boks, oštar je bio Pjetraj
Vidi originalni članak

Tyson Fury prekinuo je jedanaestogodišnju vladavinu Vladimira Klička i postao novi svjetski prvak u superteškoj kategoriji. Irac romskog podrijetla dominirao je protiv Ukrajinca u 12 rundi što su prepoznali svi suci.

Meč je u RTL-ovom studiju komentirao hrvatski boksački trener Leonard Pjetraj.

Uz njega je bio i europski prvak Filip Hrgović.

- Meču bih dao minus jedan. Ovo je sramota za boks. Očajne izvedbe obojice boksača. Dobro je da se nešto mijenja, ali Tyson Fury nije nikakva reklama za boks. To je anti reklama - oštar je bio Leonard Pjetraj.

- Nadam se da će Tyson što prije opet u ring da popravi dojam. Ovo je bio jedan od najgorih mečeva koje sam gledao u životu...

- Kličko je bio rezerviran, mi u boksu kažemo "ziheraš". Nije htio ništa riskirati, bojao se nokauta ili umora. Vladimir nije pravi prvak, jeftino je izgubio titule - nije Pjetraj štedio ni bivšeg šampiona.

"Dođe mi da odmah odem u profiće i razbijem obojicu"

U studiju je bio i Filip Hrgović koji se nedavno okitio naslovom europskog prvaka.

Ni on nije bio impresioniran borbom Klička i Furyja.

- Mislim da će Fury brzo izgubiti titulu. Ima još pet, šest boraca koji su bolji od njega. Ma, najradije ne bih čekao Olimpijske igre i odmah prešao u profesionalce da razbijem obojicu - rekao je Filip Hrgović pa kroz smijeh dodao:

- U istoj večeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 84

  • Borko Maestro Borkic 30.11.2015.

    Ovaj boks mi je postao jako dosadan pa sam stoga prešao na UFC . Tamo nema toliko namještanja i teško koji meč dođe do kraja . Po mom skromnom mišljenju ja nikad nebih dao ovom Ircu pojas samo iz jednog razloga . Za uzet pojas moraš prebiti ili nokautirat šampiona a ovaj fake Tayson nije napravio ništa od tog .

  • 30.11.2015.

    Kličko već sad spominje revanš, ovaj Fury ima opasno dugačke ruke, teško da će ga Kličko pobijediti...

  • Qurcy Ban 29.11.2015.

    Našim boksačima želim da dobiju priliku boriti se za naslov... Pa tko je bolji neka pobjedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare