To je to što me zanima!

Plan za Njemačku: Rakitić u igru, Petrić seli na klupu

Ako je suditi po treningu u utorak popodne, Slaven Bilić će na Njemačku krenuti s pet veznih igrača i u napadu usamljenim Ivicom Olićem
Vidi originalni članak

Slaven Bilić javnosti još nije rekao kakvu će momčad poslati na Nijemce, ali je u utorak ujutro priznao da ozbiljno razmatra mogućnost da istrčimo sa samo jednim napadačem i pet igrača u vezi. I onda je poslijepodne otkrio karte, na treningu je uigravao upravo tu kombinaciju. Ivan Rakitić igrao je na mjestu Nike Kranjčara na lijevoj strani, a Niko je "postao" polušpica. Iz momčadi je, dakle, ispao indisponirani Mladen Petrić.
- To nije ništa novo, to je sustav u kojemu smo već igrali - rekao je izbornik Bilić.
Zadnja linija ostala je ona iz utakmcie s Austrijom, s Pranjićem na lijevom boku. Dakle protiv Njemačke bi trebali istrčati: Pletikosa - Ćorluka, R. Kovač, Šimunić, Pranjić - Srna, N. Kovač, Modrić, Rakitić - Kranjčar - Olić. Ako se nešto ne promijeni, a teško će, jer Bilić više i nema vremena za uigravanje momčadi. Trening u srijedu poslijepodne u Klagenfurtu bit će relaksirajući, tek ispipavanje terena. Stoga, poznavajući Bilićeve metode, ne vjerujemo da se nešto više može promijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • torcida_9 11.06.2008.

    to je odlicno.samo da bilic ne stavi budana za njega triba laksi posa npr. cidit limunove na poluvremenu. ha-ha-ha-ha

  • Marko_1992 11.06.2008.

    ja sam za

  • black25 11.06.2008.

    Želim svu moguću sreću i dobru igru našim dečkima!! Ali ako će biti kilavi i bezidejni kao s Austrijancima, nema tog \"dobrog horoskopa\" koji će nas spasiti. Budana je komotno mogla zamijeniti Knjazova baka Slavica, ne bi bilo razlike, ni Modrić ni Petrić ni Ćorluka se isto nisu iskazali..sve bi ne bi..pa na kraju ništa..Olić je jedini jurcao na sve strane. Jednostavno fali im ideje i prave kontinuirane igre, meni često djeluju kao da su totalno izgubljeni na terenu i nikako da stvore pravu akciju i neki razrađeni napad. Pošto je moje znanje o nogometu podosta skromno, nemam komentara na Bilićev sastav. Vjerujem da zna što radi, jer ipak iza njegove ekipe stoje veliki rezultati (istina je da nam Eduardo itekako fali). Držim im fige i ima da pobijede Poljake, a s Njemačkom izvuku barem neriješeno. Ja ću se tako okladiti, a oni neka pobjeđuju kako god znaju i umiju:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare