To je to što me zanima!

Dinamovci na božićnom tulumu zablistali uz ljepše polovice...

Dinamova obitelj u utorak je imala božićni domjenak u centru Zagreba gdje su nogometaši poveli i supruge i djevojke. Atmosfera je bila sjajna, a stigle su i brojne klupske legende
Vidi originalni članak

Dinamo je u ponedjeljak navečer organizirao party za Božić. U Johann Francku bilo je sjajno raspoloženje. Na party su igrači došli u pratnji svojih supruga i djevojaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, sa suprugom Senkom je bio i trener Nenad Bjelica. Igrači i njihove bolje polovice bili su u dobrom raspoloženju cijelu večer. 

U kavanu je stigla kompletna momčad na čelu s trenerom Bjelicom, Zoran Mamić, Mirko Barišić, Miroslav Ćiro Blažević, Drago Vabec, Dario Šimić, Zdenko Kobeščak i druge brojne klupske legende.

- Prošli smo tu magičnu liniju, dočekali smo proljeće u Europi. Rasli smo na svim poljima i dokazali smo da smo ozbiljan europski klub. Poznato je već da je stadion najbolnija točka Dinama. S Gradom smo dogovorili gradnju stadiona i to je odgovor na našu dugogodišnju želju. Još prije godinu dana smo najavili gradnju stadiona, a nadam se da će to uskoro i krenuti - rekao je predsjednik kluba Barišić.

POGLEDAJTE GALERIJU:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 04.12.2019.

    Ovakvi su me crnci vukli za rukav u Italiji i nudili Rolex za 5e

  • 04.12.2019.

    Od Bjelice žena je najzgodnija

  • libeluli 04.12.2019.

    Ako se mene pita, meni je naj...gospođa Bjelica...profinjeno sve...svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare