To je to što me zanima!

Plavi 'kiseliš’ kod Zagorca, jedva protiv četvrtoligaša

Golovima Balabana, Šokote, Ibaneza i juniora Krpića, Dinamo je pobijedio 4-2 na gostovanju u Krapini, ali 'modri' su opet odigrali slabo
Vidi originalni članak

Besplatni grah s kobasicama, pivo, sto godina sporta u Krapini i zagrebački Dinamo okupili su 3.000 ljudi na gradskom stadionu. Gosti iz Zagreba došli su 'praznih ruku’, nikoga nisu oduševili. Jalovom i blijedom igrom pobijedili su Zagorec 4-2, no protiv četvrtoligaša to i nije pretjerano teško.
- Ne znaju ni ofsajd namjestiti - smijao se gledatelj nakon što su 'modri’ namjestili zaleđe, ali tako da su iz njega primili gol.
- Zagorec je pružio odličan otpor. Imamo puno prostora za napredak. Protiv Sparte ćemo igrati bolje neog protiv Šahtara - rekao je trener Dinama Branko Ivanković.
Golove za Dinamo zabili su Balaban, Šokota, Krpić (Dinamov junior), te Ibanez. Argentinac je nanizao nekoliko igrača, odigrao dupli pas sa Šokotom i plasirao loptu ispod golmana. Hrgović se ozlijedio u 30. minuti. Ako je Dinamova igra ikada bila vino, onda je sada čisti - kiseliš.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ferenc16 04.09.2008.

    to su ti Zagorci nedaju se zajebavati ni kad su slabiji

  • Trollaš_me 04.09.2008.

    ima tu i neceg boljeg, barem je dinamo dobio jos jednog mladog juniora,

  • Coco Chanel 04.09.2008.

    Opet ponavljam: Koja je razlika između pljačkaša i nogometaša? Pljačkaš kaže: \'\'Lovu ili pucam!\'\' Nogometaš kaže: \'\'Lovu ili ne pucam!!!\'\' - e to ti je hnl

Komentiraj...
Vidi sve komentare