To je to što me zanima!

Plenki i Jandroković: 'Izljubili smo sve igrače. Srca su puna!'

Nakon pobjede Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji premijer Andrej Plenković je s igračima proslavio u svlačionici
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenkovic i šef Sabora Gordan Jandroković ipak su prekršili obećanje i spustili se u svlačionicu. 

- Sve smo ih izljubili i naklonili se do poda. Srca su nam bila puna - kazao nam je Jandroković. U službenoj čestitci, pak, dodao je: 'Sjajni Vatreni, čestitam vam od srca! Pokazali ste srčanost, domoljublje, pobjednički mentalitet i snagu. Hvala vam na ovome povijesnom danu. Hrvatska je ponosna na vas!'

Atmosfera u svlačionici bila je više nego vesela. Čelnici države su zapjevali i s Vatrenima stihove pjesme “Moja domovina”. 

A onda na zrakoplov i kući. Ipak je danas sjednica Vlade i pretposljednji dan zasjedanja Sabora. 

Premijer je ranije kazao kako je promocija koju Hrvatska proživljava posljednjih dana neusporediva s bilo čim.

POGLEDAJTE SLAVLJE:

Čestitao je Hrvatskom nogometnom savezu, Hrvatskog gospodarskoj komori i Hrvatskoj turističkoj zajednici te predstavnicima glavnih hrvatskih kompanija koje su organizirale fan-zonu u Moskvi.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • bluesbob 12.07.2018.

    Jel bilo štipanja za gujice anemični?

  • efteling 12.07.2018.

    Plenki boy...zar se ne stidis najboljeg rezultata Hrvatske u tvom mandatu a bez ikakve tvoje uloge u njemu?Osim ulaska u svlacionicu koju ti repka nije mogla zabraniti a da ne izbije skandal??!!!

  • Pilotprojekt:Kažinepropagandi 12.07.2018.

    Gledano nogometnim jezikom, ova vlada je uništila Hrvatsku. Afrika kao država neka rješava svoje probleme, ali ja ne želim dijeliti njihovu sudbinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare