To je to što me zanima!

Ples Hrvata u Parizu: Velika fešta Ivića, Cindrića i Mamića

Nakon Barcelone i Vezsprema plasman na završni turnir rukometne Lige prvaka, koji će se održati 1. i 2. lipnja u Kolnu izborili su Kielce i Vardar, a razloga za slavlje imali su hrvatski rukometaši u redovima Kielcea
Vidi originalni članak

Poljsko Kielce je na hrvatski pogon u spektakularnom uzvratu četvrtfinala Lige prvaka uspjelo izboriti prolazak na Final four nakon velike drame. Poljska je momčad na gostovanju u Parizu izgubila od PSG-a sa 26-35, ali su u prvom susretu slavili sa 10 razlike (34-24) i zbog gola više izborili Final Four.

Nakon utakmice vidno izmoreni gosti slavili su kako ona terenu tako i u svlačionici. Luka Cindrić, Filip Ivić i Marko Mamić imali su se čemu veseliti, ali ipak ih je šou u svlačionici 'ukrao' trener Talant Dušebajev koji je s posebnim žarom ludovao u svlačionici. Na Final fouru bit će još tri hrvatska reprezentativca.

Igor Karačić koji je predvodio Vardar u prolasku Pick Szegeda.i njegov suigrač i bivši kolega iz reprezentacije Ivan Ćupić, dok će za mađarski Veszprem igrati Manuel Štrlek. Završni turnir će se igrati 1. i 2. lipnja u Kolnu, a ždrijeb polufinalnih parova bit će 7. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Shogun 06.05.2019.

    Malo su ih srpski sudci pogurali na kraju,al neka su

Komentiraj...
Vidi sve komentare