To je to što me zanima!

Plešu kako Luka svira: Modrić ušao u idealnu momčad kola...

"Real je opet glavni s Modrićem u sastavu", piše španjolska Marca, a goal. com ga je stavio u momčad kola. Real se s takvim Lukom može nadati pobjedi kod Barce
Vidi originalni članak

Luka Modrić vratio se na teren. A Real je proigrao. Gareth Bale nije zabio "stoljećima", a onda je Velšanin Levanteu utrpao dva komada. Nakon devet utakmica posta. Lako je igrati kad ti je u momčadi igrač kao Luka Modrić. Priznaje to i Ancelotti.

- On druge čini boljima. Pogledajte Balea i kakav utjecaj na njega ima Modrić. Uz Luku u momčadi, Bale više dolazi do izražaja - rekao je Carlo Ancelotti nakon 2-0 pobjede .

Na terenu je Luka Modrić proveo 77 minuta , sudjelovao je kod oba gola i završio u momčadi 27. kola Primere prema goal.comu. Dobio je hrvatski veznjak ovacije Bernabeua, za razliku od Cristiana Ronalda kojeg su navijači izviždali.

Sjajna je to vijest za Real uoči El Clasica na Nou Campu. S Modrićem u sastavu "kraljevi" se s pravom nadaju pobjedi kod Barcelone. Iako će se i drugu stranu nešto pitati. Real u prvenstvu nije dobio na Nou Campu gotovo tri godine.

"Real je opet glavni s Modrićem u sastavu", piše španjolska Marca o sjajnom nastupu hrvatskog veznjaka. U istom tekstu španjolski novinari, oduševljeni povratničkom igrom Luke Modrića , pišu kako "Real maršira ritmovima Lukinih bubnjeva".

Goalova momčad 27. kola Primere u 4-3-3 formaciji:

Casilla (Espanyol)

Michel (Almeria) Pique (Barcelona) Godin (Atletico) Tremoulinas (Sevilla)

Banega (Sevilla) Modrić (Real) Benat (Athletic)

Bale (Real) Messi (Barcelona) Bueno (Rayo)

Idi na 24sata

Komentari 123

  • El Tractor 18.03.2015.

    Modrić doktor, ali isto je bilo smiješno za vidjeti pad na guzicu protiv Schalkea!

  • Stručni komentator 17.03.2015.

    doktor Luka!

  • volim lignje 17.03.2015.

    Ma ok je samo što ponekad skrivi gol i padne na guzu, al ok je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare