To je to što me zanima!

Plete protiv bioenergetičara, a Bilić tvrdi: Nije to crna magija

Ma kakva bioenergija?! Ja se prvi, a onda i moji suigrači, potpuno ograđujem od toga, kazao nam je nakon uzvratne utakmice u Maksimiru golman Stipe Pletikosa
Vidi originalni članak

Ja sam dao energiju igračima u Istanbulu, pohvalio se bioenergetičar Denis Bušelić.

Slaven Bilić je prije prve utakmice u Turskoj potražio pomoć od svog Splićanina. Izbornik je k Bušeliću išao zbog svojih problema s kukom i leđima, ali i zbog toga da bi on pomogao njegovoj momčadi protiv Turaka.

Nakon 3-0 u Istanbulu Bilić je nazvao bioenergetičara i rekao mu:

- Više nikamo ne idem bez tebe. 

Pozvao ga je i na utakmicu u Zagreb, ali je Bušelić odgovorio kako nema potrebe da dolazi na Maksimir, da će raditi i djelovati na naše igrače izdaleka. Bilića je bioenergetičar oduševio, ali igrači ne dijele to mišljenje.

- Ma kakva bioenergija?! Ja se prvi, a onda i moji suigrači, potpuno ograđujem od toga - kazao nam je nakon uzvrata u Maksimiru golman Stipe Pletikosa i dodao:

- Mi smo vjernici i molimo se. Ispunja nas samo molitva i pomaže nam da budemo bolji. Nikakva bioenergija nije nam pomogla, ne želim imati nikakve veze s tim.

Bilić je opet jučer branio svoju teoriju.

- Nije to nikakva crna magija, to nam sigurno nimalo ne šteti, a vjerujem da nam pomaže - rekao je Slaven, kojem je Denis Bušelić dugogodišnji prijatelj.

Bušelić radi na daljinu pomoću fotografija

Ovo je DB pumpa, energetska pumpa. Svi se ispraznimo, sportaši posebno, i treba ih ispuniti energijom. Moja pumpa baš to čini, rekao je nakon utakmice u Istanbulu za Večernji list Denis Bušelić.

Splićanin je radio i s velikim Novakom Đokovićem, s Dragom Gabrićem i igračima Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • tovar1911 19.11.2011.

    Bravo veliki katolici! Ugledajte se malo na Stipu,Plete svaka čast tako triba! p.s.vidi se da je pomoga dynamovcima pogotovo u ligi prvaka :D

  • biberrr 18.11.2011.

    Izgleda da bioenergetičar nije imao slike Ole i Manđe pred utakmicu u Zagrebu,momci su se jedva vukli po terenu!

  • 11 BILI 18.11.2011.

    zalosno je sto su skoro svi komentari istog sadrzaja. zasto pisati o necemu o cemu nemas pojma. prije pet godina sam imao takve bolove u ledjima da skoro nisam mogao hodati. jedna prijateljica u VODICAMA me poslala kod jednog bioenergicara. moram priznati da sam prvi puta bio jako skeptican prema njemu. isao sam kod njega pet puta tj, jedan put na dan. evo punih pet godina ja neznam sto je bol u ledjima. HVALA TI BARBA MILANE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare