To je to što me zanima!

Pletikosa produljio ugovor s Rostovom na dvije i pol godine

Željeli smo zadržati našeg kapetana u momčadi. Stipe je vrlo važan igrač Rostova, omiljen je kod navijača i primjer je profesionalca, rekao je predsjednik kluba Šikunov
Vidi originalni članak

Stipe Pletikosa (34) parafirao je dvoipogodišnje produljenje suradnje sa aktualnim klubom Rostovom, stoji na web-stranici trenutno 11-plasirane momčadi ruskog nogometnog prvenstva.

- Jako sam zadovoljan što je uprava Rostova odlučila sa mnom produljiti ugovor - komentirao je Pletikosa novi ugovor koji ga za klub vezuje do kraja sezone 2014/2015.

- Potpisali smo novi ugovor sa Pletikosom na dvije i pol godine. Željeli smo zadržati našeg kapetana u momčadi. Stipe je vrlo važan igrač Rostova, omiljen je kod navijača i primjer je profesionalca - komentirao je predsjednik Rostova Aleksander Šikunov.

Golman hrvatske nogometne reprezentacije je u Rostov stigao u kolovozu 2011. godine iz Tottenhama, te je otad impresionirao svojim izvedbama. Ove je sezone odigrao svih 19 dosadašnjih utakmica Rostova u prvenstvu.

Rostov je inače Pletikosi peti različiti klub u karijeri nakon Hajduka, Šahtara, moskovskog Spartaka i spomenutog Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LebronPetrovic 23.01.2013.

    Kad je Stipe na golu repke manje me strah!

  • bezinspiracije 23.01.2013.

    Super, ali šteta što nije otišao u bolji klub.

  • Dak1807 23.01.2013.

    Ulupali novac bez veze !

Komentiraj...
Vidi sve komentare