To je to što me zanima!

Ćorić ga je iscrpio! Federer se povukao iz Rima nakon pobjede

Roger Federer odustao je od četvrtfinala Rima, objavili su organizatori samo nekoliko sati uoči njegovog dvoboja protiv Grka Tsitsipasa. Sve je to posljedica napornih mečeva koje je odradio u četvrtak.
Vidi originalni članak

Iako je u četvrtak igrao poput mladića i pobijedio dva meča, koljeno ipak nije izdržalo. Roger Federer povukao se s turnira u Rimu zbog ozljede koljena koju je dobio u napornom danu kada je odigrao dva dvoboja.

On je u četvrtfinalu trebao igrati protiv Grk Stefanosa Tsitsipasa samo par sati uoči njihovog dvoboja. Jasno, nije Federer više mladić koji bez problema može odraditi dva meča u danu. Njemu je već 37 godina i svaki dvoboj je za njega svojevrsna vrsta napora. Uspio je pobijediti oba meča, ali nakon što se tijelo ohladilo teški mečevi su odradili svoje i bolovi u koljenu bili su prejaki.

Švicarac je prvo u jutarnjim satima pobijedio Sousu 6-4, 6-3, a onda je slijedio napeti meč protiv Borne Ćorića gdje je Roger vidio kao luster, ali na kraju je slavio 2-6, 6-4, 7-6. Tijekom meča je tražio i pomoć liječnika zbog bolova u prstu, ali bez problema je nastavio i odradio meč do kraja.

Još nije poznata težina njegove ozljede, je li se povukao zbog predostrožnosti ili pak zbog teške povrede, saznat ćemo u sljedećim danima.

Tsitsipas je tako prošao u polufinale Rima bez borbe i tamo će čekati pobjednika dvoboja između Rafaela Nadala i Fernanda Verdasca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • OS98netko 17.05.2019.

    Mhahahhaha daa coric ga iscrpio ...samo da znate za vasu informacije federer je corica dobio ozlijeden

  • luuud 17.05.2019.

    Federer G.O.A.T.

  • Mario Bosnjak 17.05.2019.

    Pod hitno sakupljačima loptica rukavice moraje non stop dirat znojave peškire

Komentiraj...
Vidi sve komentare