To je to što me zanima!

Pobijediti veliki Maccabi na startu Eurolige za Dražena

Košarkaši Cibone večeras će u 18.15 sati pred domaćom publikom u Draženovu domu protiv Maccabi Tel Aviva otvoriti euroligašku sezonu
Vidi originalni članak

Maccabi je jedan od favorita Eurolige. Lani su čak igrali u finalu, ali u Zagrebu ih možemo dobiti, najavio je Velimir Perasović svoj debi na klupi Cibone u Euroligi, koji će ujedno proteći u znaku sjećanja na legendarnog Dražena Petrovića.
- Izraelci zasad nisu odigrali niti jednu ozbiljniju utakmicu, a kod nas je stanje u momčadi sve bolje. Prkačin normalno trenira, a za Maccabi će biti spremni Calloway i Marshall - dodao je Perasović.
Rekordni izraelski prvak u zadnji tren se pojačao Marcusom Brownom, najboljim strijelcem Eurolige svih vremena. S Carlosom Arroyom činit će možda i najbolji bekovski tandem lige.
- Carlos Arroyo je njihova najveća zvijezda, a Brown je odličan strijelac. No nećemo obranu fokusirati samo na tom dvojcu jer Maccabi u svojim redovima ima cijeli niz atletski nadarenih košarkaša - zaključio je trener Cibone.
Potražnja za kartama je velika, ali to ionako nikad nije upitno kad pod Tornjem gostuju velikani poput Barcelone ili Maccabija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • k1994m 23.10.2008.

    Ista stvar ko sa Dinamom...nemate ni 5%sansi za pobijedu!!!

  • 20bucks 23.10.2008.

    Bilo bi to senzacionalno, ali mislim da taj film neće danas igrat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare