To je to što me zanima!

Pobjeda imperativ: Švicarski kiks Hrvatska mora kazniti...

Momčad Nenada Gračana u Puli dočekuje autsajdera Latviju (16 sati), a sve osim pobjede bio bi podbačaj. Treba iskoristiti jučerašnji poraz Švicarske od Ukrajine
Vidi originalni članak

Gorak okus ostao je nakon domaćeg poraza hrvatske U-21 nogometne reprezentacije od Švicarske prošlog tjedna u Puli, a danas poslijepodne stanje bi opet moglo biti zadovoljavajuće nakon utakmice 6. kola kvalifikacija za Euro.

Momčad Nenada Gračana na Aldo Drosini dočekuje autsajdera Latviju (16 sati), a sve osim pobjede bio bi podbačaj. Tri boda bi vratila stvari na onakvo stanje kakvo je na tablici bilo prije poraza od Švicarske. Naime, isti su u ponedjeljak iznenađujuće izgubili kod kuće od Ukrajine (2-1), a Hrvatska ponovo ima sve u svojim rukama.

- Latvija je slabija od Švicarske, ali to ne znači da će nam biti lako protiv njih. Bit će promjena u odnosu na posljednju utakmicu. Zanima nas isključivo pobjeda, nemamo pravo na kiks. Razmišljam i da počnem s tri napadača. Želim pokazati tko je gazda na terenu - rekao je izbornik Nenad Gračan.

Početni sastav Hrvatske:

Delač - Jedvaj, Datković, Šimunović, Gorupec - Mišić, Radošević, Močinić, Šitum - Brozović, Perica

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 19.11.2013.

    Vidim da razbijaju

  • Tedi Martinčić 19.11.2013.

    1:0 Jedvaj 4 min...bravo dečki idemo po prvu poziciju

  • BiTcH pLeAsE 19.11.2013.

    Sve u svemu očekujem da ce Mišić, Močinić biti na svojoj razini i pobjeda je tu... Sine moj, strašni talenti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare