To je to što me zanima!

Pobjeda protiv Napolija Splićanima je digla moral

Unatoč pobjedi protiv talijanskog prvoligaša, treneru Vučeviću nedostaje brzi napadač, ali i pomoć Jerteca, Buljata te Rosse
Vidi originalni članak

Minimalna pobjeda nad Napolijem zaokružuje Hajdukov pozitivan niz u pripremnim utakmicama: četiri pobjede - protiv Palome, Rudara, Cracovije i Napolija - te remi protiv Domžala.
- Pobjede u pripremama važne su zbog podizanja morala i samopouzdanja - ustvrdio je Vučević.
No njegovoj momčadi kronično nedostaju brzi napadač te Jertec, Marijan Buljat i Rosso, koji bi koliko-toliko pokrpali pokidane niti u veznom redu. U ozbiljnijim utakmicama škripat će i u zadnjoj liniji, od koje se traži ulaženje u igru duboko u prostor. Kad se tome doda neuigranost tek okupljene momčadi...
Protiv Napolija su nastupila petorica “novih”, a ništa uigranije nisu ni prve pričuve Jertec i Buljat, koji se ozlijedio nakon jednog “ozbiljnijeg” treninga, “tajanstveni Slavkovski”, za kojeg ne znaju hoće li uopće ostati na Poljudu, Tudor, koji se još oporavlja, Maloča, koji je potpisao ugovor, ali je potpuno preskočio pripreme, baš kao i iskusni Giovanni Rosso...

PLUSEVI

DANIJEL SUBAŠIĆ
Siguran na crti i u istrčavanju, obranio penal, unio potreban mir u zadnju liniju. Jedna od najjačih karika novog Hajduka.

SENIJAD IBRIČIĆ
Iako je isprva malo “igrao za raju”, s nekoliko poteza potvrdio je kako je Hajduk u njemu dobio pravo pojačanje.

MARIO TIČINOVIĆ
Tek mu je 16 godina, a mladi je veznjak u pola sata pokazao zavidno znanje i nogometnu drskost. Mogao bi postati zvijezda.

MINUSI

TOMISLAV BUŠIĆ
Salve zvižduka nakon utakmice sve govore. Bušo se još traži, no Vučević mu vjeruje i najavljuje da će ga čekati koliko treba.

MARIJAN BULJAT
Tajanstvena ozljeda nakon samo jednog treninga s Hajdukom odvojila ga je od momčadi ne samo za Napoli nego i za Birkirkaru.

PROTOK LOPTE
Iako novi Hajduk teži nadigravanju, protok lopte morat će biti bolji. Do kaznenog prostora još kako tako, ali naprijed nikako.

IDEALNA POSTAVA ZA BIRKIRKARU
U postavu bi se trebao vratiti Dario Jertec, a svi ostali iz ogleda s Napolijem bi trebali zadržati mjesta.

Subašić - Rubil, Pandža, Živković, Strinić - Jertec, Andrić, Linić, Gabrić - Ibričić - Kalinić.




Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 12.07.2008.

    bili stvarno vam svaka cast!! i u muci i u bijesu uvijek vjerni svome bijelom dresu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare