To je to što me zanima!

Važna pobjeda: 'Plinari' bolji od Metalurga našeg Line Červara

Kod Zagreba najefikasniji su bili Tin Kontrec i Stipe Mandalinić sa po 5 golova, a vratar Matevž Skok skupio je 14 obrana. Momčad Metalurga predvodili su Nikola Kosteski i Miloš Dragaš
Vidi originalni članak

U petoj utakmici regionalne SEHA lige rukometaši PPD Zagreba u utorak su na domaćem terenu svladali Metalurg iz Skoplja sa 29-20 (13-10) našeg proslavljenog rukometnog trenera Line Červara.

Poslije tri poraza u posljednje četiri utakmice, izabranici Veselina Vujovića pronašli su način kako prekinuti 'crni' niz. Posebno je odjeknuo poraz u Švedskoj protiv Kristianstada (29-22) u sklopu Lige prvaka gdje 'plinari' imaju tri poraza iz isto toliko utakmica. U SEHA ligi imaju četiri pobjede i poraz. 

Pisalo se o razmiricama u redovima najuspješnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj, crnogorski stručnjak Vujović bio je blizu odlaska, no sve uspjelo finiširati bez drastičnih rezova. Stoga je ova pobjeda došla u idealnom trenutku prije novih važnih okršaja u Europi.

Kod Zagreba najefikasniji su bili Tin Kontrec i Stipe Mandalinić sa po 5 golova, a vratar Matevž Skok skupio je 14 obrana. Momčad Metalurga predvodili su Nikola Kosteski i Miloš Dragaš, koji su također zabili po 5 pogodaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 1

  • pegla4 12.10.2016.

    Ajde, možda se sad otvorilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare