To je to što me zanima!

Pobjede Dinama i Hajduka, Šibenik slavio u gostima

Odigrano je prvo kolo 18. izdanja HNL-a. Dinamo i Hajduk svladali su Rijeku i Zadar u finišu utakmica, a bodove u gostima uzeo je Šibenik
Vidi originalni članak
Dinamo - Rijeka 2-0
Unatoč tome što se ponovno nije pokazao u impresivnom izdanju, Dinamo je svladao Rijeku 2-0. Gol za 1-0 postigao je 19-godišnji Milan Badelj u 86. minuti, a pobjedu je potvrdio dotad neprimjetni Boško Balaban u 92. minuti. Rijeka je u prvom poluvremenu bila ravnopravan protivnik, no u drugom poluvremenu su se zatvorili u želji da osiguraju bod. Unatoč pobjedi, Dinamo nije ostavio neki poseban dojam, a od pojedinaca nije se istaknuo nitko osim Badelja.

Hajduk - Zadar 1-0
Hajduk se na otvaranju prvenstva dugo mučio protiv dobro posloženog i discipliniranog Zadra, a tri boda osvojili su zahvaljujući novoj akviziciji Senijadu Ibričiću. Kada se činilo da će Hajduk krenuti u prvenstvo remijem, u 86. minuti Ibričić je pobjednički gol postigao iz majstorski izvedenog slobodnog udarca.

Inter - Šibenik 2-3
Gosti iz Šibenika osvojili su vrijedna tri boda na početku 18. izdanja HNL-a. U Zaprešiću su u uzbudljivoj utakmici svladali domaći Inter 3-2. Šibenik je poveo autogolom Iftića u 32. minuta, a na 0-2 povisio je Ivan Božić u 63. minuti. Golom Silvija Cavrića iz penala u 72. minuti domaćini su smanjili, no gol Ermina Zeca za 1-3 pet minuta kasnije riješio je pobjednika. Inter je do kraja ublažio poraz golom Marija Dodika u 90. minuti.

Croatia Sesvete - Osijek 1-1
Novopečeni prvoligaš Croatia Sesvete poveo je golom iskusnog Vladimir Petrovića iz penala u 71. minuti, a kada su svi očekivali prve prvoligaške bodove primili su gol. U 92. minuti Osijeku je bod protiv Croatie donio Valentin Babić.

Varteks - Zagreb 2-1
Zahvaljujući boljoj igri tijekom cijele utakmice Varteks nije imao problema protiv blijedog Zagreba. Prve bodove "krojači" su zaslužili već u prvom poluvremenu. Za 1-0 pogodio je Mujanović u sedmoj minuti, a već u 23. minuti bilo je 2-0. Statičnu obranu Zagreba izigrao je Smrekar. Zagreb je uspio smanjiti u 75. minuti golom Davora Vugrinca.

Cibalia - Slaven Belupo 0-0
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Barney 28.07.2008.

    martinmg42...nisu izdajice oni koji ga prihvacaju nego su budale oni koji ga vrijedjaju...ostavite decka na miru da igra nogomet..ako ne bude dobar igrac neka ga se rijese isto kao i bilo kojeg drugogigraca a to sto je prije igrao za Hajduk pa sada nije dobrodosao u Dinamo to je razmisljnje primitivaca...kad je Kranjcar otisao u Hajduk tko je pravio probleme??? BBB...sadkad je Hrgovic dosao u Dinamo opet BBB..pa daj molim te..pa sta su to navijaci???...to su idioti kojima treba dozivotno zabranit ulaz na stadion i i podhitno im dati uputnicu za psihijatra...svaka cast Istoku i Zapadu koji su davali kontru Sjeveru

  • martinmg42 27.07.2008.

    imam osjećaj kako če se torcida i bbb-i ujedinit sve dok ne zgaze hrgovića,izdajice su sve one koji ga prihvačaju,najbolje je za njega nek se pokupi u rijeku. AMEN

  • nogometas05 27.07.2008.

    Bio sam na tekmiu u Vinkovcima..osim stadiona koji je sad prekrasan mogao se vidjeti samo antinogomet-kao da Igraju Grcka1 i Grcka2..strasno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare