To je to što me zanima!

Pobjednički debi: United dobio drugoligaša, Mourinho ponosan

Jose zna točno što treba činiti da se stroj zakuhta, pa je odmah krenuo u podizanje timskog duha u svlačionici koji je bio na vrlo niskim granama za vrijeme 'terora' Louisa Van Gaala
Vidi originalni članak

Debitirao je i Jose Mourinho na klupi Manchester Uniteda. Njegovi su 'crveni vragovi' odigrali prijateljsku utakmicu protiv drugoligaša Wigan Athletica u kojoj su upisali pobjedu rezultatom 0-2 golovima Keanea i Pereire.

Ovih je 11 igrača poslao na teren od prve minute: Johnstone, Fosu-Mensah, Bailly, Blind, Shaw, Carrick, Herrera, Lingard, Mkhitaryan, Memphis, Wilson.

Debitirala su dvojica novih 'kapitalaca' stoper Eric Bailly te veznjak Henrikh Mkhitaryan. Vrijedi spomenuti i potpuni oporavak lijevog beka Lukea Shawa koji se vratio poslije teškog loma noge.

Prvo poluvrijeme završeno je bez golova, ali samo tri minute poslije početka drugog poluvremena, United stiže u vodstvo golom Willa Keanea. Mourinhovi izabranici podebljavaju prednost samo 11 minuta poslije, strijelac je bio Andreas Pereira.

Portugalski menadžer poslije utakmice pohvalio je prvenstveno navijače, ali i svoju momčad koju je bodrio uz teren od prve do zadnje minute. Jose zna točno što treba činiti da se stroj zakuhta, pa je odmah krenuo u podizanje timskog duha u svlačionici koji je bio na vrlo niskim granama za vrijeme 'terora' Louisa Van Gaala.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nokia010 16.07.2016.

    Murinjova zelja je bila da zameni Fergusona. Navijam za Liverpul ali mi je drago zbog Murinja.

  • obama terorist 16.07.2016.

    Malo je trenera koji imaju karizmu i snagu da preuzmu klupu velikog ManU-a!Ovih god je klub puno trpio ali sada su doveli nekoga po mjeri,moje je misljenje da su doveli najboljeg strucnjaka,covjeka koji se ne boji izazova i koji ce odmah vratiti manu u sam vrh eng nogometa!Ima trenera poput Moyesa(svi su govorili kako je dobar tren)koji se nije mogao nosit sa pritiskom velikana,bio je premlad,neiskusan i nejak za takav teret!!

  • It's kišing 16.07.2016.

    Ajmo s novim trenerom u nove pobjede... Vratit United tamo gdje mu je mjesto... U Ligu prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare