To je to što me zanima!

Pobuna protiv Ranierija, nisu zabili ni gola u ligi već 10 sati

Zadnji gol u Premiershipu momčad Leicestera uspjela je zabiti West Hamu na posljednji dan 2016. godine. Od tada su odigrali šest utakmica u prvenstvu - jednom su remizirali, pet puta izgubili, a zabili nisu..
Vidi originalni članak

Na staru godinu slavili su protiv Bilićevog West Hama 1-0 i činilo se kako će nova 2017. ipak biti nešto bolja za njih. No, u međuvremenu Leicester je još dublje potonuo. Nakon pobjede nad "čekićarima" odigrali su neodlučeno s Middlesbroughom, a onda je uslijedilo pet poraza u nizu s gol razlikom 0-12. Momčad Claudija Ranierija samo je bod udaljena od zone ispadanja, a čini se kako su "lisice" među sobom pronašle krivca.

Ako pitate Jamieja Vardyja, to je onda trener trener Ranieri. Napadač je zadnji udarac u gol uputio 17. prosinca prošle godine, no nije previše samokritičan. Navodno je s još par stožernih igrača za ovaj vikend zakazao sastanak s upravom kluba, na kojem će tražiti smjenu Talijana.

Međutim, Vardy nema podršku cijele svlačionice. Jedna struja traži od Ranierija da na klupu pošale Mahreza, Vardyja, Morgana i ekipu i, čini se, kako upravo to Claudio i planira. U borbu za spas tako će krenuti neki drugi Leicester. 

Prošlogodišnji prvak u opasnosti je da postane druga momčad u povijesti engleskohg nogometa koja je godinu nakon titule ispala u niži rang. Uspjelo je to Manchester Cityju davne 1938. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • JimmyButler 14.02.2017.

    Vardy i Mahrez su se vrhunski zeznuli kaj su odlučili ostat, ovakav rasplet sigurno nisu očekivali.

  • lolito 14.02.2017.

    inek ispadnu...bit ce zzasluzeno ko i prosle godine.....a onda svi ko rakova djeca i pitj boga kad ce opet uci nazad...

  • simunicevdom 14.02.2017.

    Vardi kus

Komentiraj...
Vidi sve komentare