To je to što me zanima!

Počela 24sata Football Challenge online groznica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrajte i vježbajte, natjecanje počinje 9. svibnja, a detalje saznajte na internetskim stranicama fc.24sata.hr. Pobjednike čekaju bogate nagrade
Vidi originalni članak

Nakon Ski Challengea 24sata vam predstavlja novu online “zarazu” zbog koje će vas žena/djevojka (opet) htjeti izbaciti iz stana, pas neće ići u šetnju, a jutra ćete dočekati uz računalo. 24sata Football Challenge je besplatna igra u kojoj se vaša virtualna momčad natječe s protivnicima iz cijelog svijeta, a download možete naći na portalu fc.24sata.hr od 15. travnja. Prvo kolo natjecanja je 9. svibnja i traje tri dana, od petka do nedjelje. U svjetskoj bazi bilježit će se svaki vaš rezultat i formirati ljestvica, moći ćete pratiti kako vaša momčad stoji u odnosu na prijatelje i kolege, a kreiranjem vlasititih liga natjecat ćete se s prijateljima.

BOGATE NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE IGRAČE
Pobjednik će osvojiti kameru Canon Powershot G9, bogati “all inclusive” tjedan dana u hotelu Borik u Zadru te poklon-bon Adidasa u vrijednosti 3000 kn.

IGRICU FOOTBALL CHALLENGE MOŽETE 'SKINUTI OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RuSty 16.04.2008.

    meni dobro prođe instalacija ali onda ne mogu pokrenut igru.. kad startam pojavi mi se ova stranica http://help.greentube.com/fc08/en/?crashId=-98 - u cem je problem? skinuo sam i igru motocross challenge od istog proizviđača, koja radi na istom principu i radi.. pomoc molim

  • dejson 15.04.2008.

    i meni piše isto sto i buxeru.jeste li vi drugi imali takvih problema

  • buxer 15.04.2008.

    meni pri instalaciji javlja slijedecu gresku: Could not download update, please try again later. je li to zbog servera ili sta??

Komentiraj...
Vidi sve komentare