To je to što me zanima!

Počela 'operacija Island': Niko obilazi igrače, posjetio Modrića

Braća Kovač posjetila su Luku Modrića, a nastavljaju obilazak nogometaša da bi saznali kakva je atmosfera u reprezentaciji, što ne valja i kako bi im podignuli moral
Vidi originalni članak

Niko Kovač je prije šest dana dobio povjerenje Hrvatskog nogometnog saveza i kao novi izbornik reprezentacije ne gubi vrijeme, jer ga niti nema. Dvije utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Islanda igraju se već za tri tjedna.

Još je uoči ždrijeba posjetio Luku Modrića i u Madridu je s bratom Robertom proveo tri dana. Modrić je u njegovim nacrtima ključni igrač, a dobre odnose njeguju još od Lukina debija za Hrvatsku. Dvije godine Niko i Modrić dijelili su 'kockastu' svlačionicu.

Popričali su o stanju u reprezentaciji, o njegovoj poziciji u Real Madridu i mogu biti zadovoljni jer su saznali da počinje obje utakmice ovaj tjedan, u Ligi prvaka protiv Juventusa, a zatim i u subotu prvenstvenu protiv Barcelone.

Braća Kovač nastavljaju obilazak nogometaša da bi saznali kakva je atmosfera u reprezentaciji, što ne valja i kako bi im podignuli moral. Iduća postaja je Leverkusen gdje su Dudu i Srna, naime Šahtar igra s Bayerom,

Dobro da nisu Francuzi: Svi su sretni sa ždrijebom u Zürichu

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Rukfas_1 23.10.2013.

    Luka i niko zajedno u prvih 11.

  • Jim 23.10.2013.

    Čudi me da Niko još nije bio do Vrsaljka:))

  • drazen1111 22.10.2013.

    Kranjcar je jedini igrac ko znade pucati iz daleko - stavi ga izad Mandzukic - on mora igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare