To je to što me zanima!

Pochettino ostavio poruku na ploči: Ne možemo reći zbogom

Bivši trener Tottenhama Mauricio Pochettino (47) još je bio u klupskoj trenirci kad je na ploču pisao oproštajnu poruku. Na njegovo je mjesto sjeo Jose Mourinho (56), a Argentinac se na emotivan način oprostio od momčadi
Vidi originalni članak

Tottenham je praktički preko noći dobio novog trenera. Mauricio Pochettino (47) dobio je otkaz nakon serije od pet prvenstvenih utakmica bez pobjede nakon što je na klupi Tottenhama bio pet i pol godina, a prošle ih je sezone odveo do finala Lige prvaka. Sad već bivši trener Spursa od momčadi se oprostio na emotivan način.

- Veliko hvala svima! Ne možemo reći zbogom. Zauvijek ćete biti u mom srcu - napisao je na taktičkoj ploči argentinski stručnjak, a sve je to na Twitter objavio njegov pomoćnik Jesus Perez. 

Nije uspio vidjeti svoju momčad koju će sad voditi portugalski stručnjak Jose Mourinho (56). Iako je prije nekoliko godina govorio kako nikad ne bi mogao biti trener Tottenhama, izgleda da je sad promijenio mišljenje.

PREDOMISLIO SE Sam sebi skočio u usta: Nikad ne bih mogao voditi Tottenham

- Uzbuđen sam što dolazim u klub s tako velikim nasljedstvom i strastvenim navijačima. Kvaliteta momčadi i omladinskog pogona uzbuđuje me. Privukao me rad s takvim igračima - poručio je novi trener Spursa.

Portugalac će debitirati u subotu, 23. studenog, protiv West Hama na gostujućem terenu. Portugalcu je to osmi klub u trenerskoj karijeri nakon Benfice, Leirije, Porta, Chelseaja, Intera, Reala i Manchester Uniteda. Potpisao je ugovor na tri i pol godine, do kraja sezone 2022/23.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • DDking 23.11.2019.

    Murina opet jase, do prvih losih rezultata, raskola u ekipi i na kraju uzima jos jednu odstetu.

  • gigi_dasha 22.11.2019.

    Milan :)

  • Orahova1 22.11.2019.

    Mourinho će ih olakšati za nekoliko stotina milijuna a rezultat će biti isti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare