To je to što me zanima!

Počinje Serie A: Nikad brojniji Hrvati, imamo čak 10 igrača...

Hrvatska kolonija na Apeninskom poluotoku nikad nije bila brojnija. Igrat će čak deset hrvatskih igrača. Kovačić, Kelava, Livaja i Vrsaljko trebali bi biti u prvih 11
Vidi originalni članak

Utakmicom novog prvoligaša Verone i Milana u subotu u 18 sati krenut će nova sezona Serie A. Na programu je u subotu još jedna utakmica, aktualni prvak Juventus gostuje kod Sampdorije. Ostale utakmice prvog kola igraju se u nedjelju i ponedjeljak.

Iako su Apeninski poluotok napustili Cavani, Jovetić, Marquinhos..., talijanski klubovi bili su itekako aktivni na tržištu pa su Italiju stigli Tevez, Higuain, Gomez, Llorente, Raul Albiol...

Najbolji posao čini se napravio je aktualni prvak Juventus koji je ionako dobru momčad dodatno pojačao Tevezom i Llorenteom u napadu. Puno se trgovalo i u doprvaku Napoliju, koji je izgubio Cavanija, ali zato je trener Rafa Benitez dobro pojačao momčad s Higuainom, Callejonom, Raulom Albiolom i Reinom.

U borbu za naslov mogao bi se još uključiti i Milan, dok bi ostali predvođeni Fiorentinom, Romom, Lazijom i Interom trebali voditi žestoku borbu za Europu.

Čak 10 Hrvata u Serie A

Hrvatska kolonija na Apeninskom poluotoku nikad nije bila brojnija. U klubovima Serie A igrat će čak deset hrvatskih igrača. Mjesto u prvih 11 gotovo sigurno imat će Mateo Kovačić u Interu, Marko Livaja u Atalanti, Ivan Kelava u Udineseu te Šime Vrsaljko u Genoi.

Velika borba za mjesto u prvih 11 predstoji Manuelu Pamiću u Chievu, Tinu Jedvaju u Romi, Franu Mlinaru i Igoru Bubnjiću u Udineseu, Bruni Petkoviću u Cataniji, kao i Josipu Radoševiću u Napoliju.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • bbbdado 24.08.2013.

    Sretno svima

  • AnteG 24.08.2013.

    najveća pojačanja nažalost je dove Juve - Lorente je najjače pojačanje, a odmah iza njega sljedi Tevez... ovi ostali igrači koje ste naveli su obična sranja i već godinama Italiju napuštaju ponajbolj igrači na svijetu... Ibra, Thiago Silva, Cavani itd... ne možeš usporediti Higuaina i Cavani - to je ko da uspoređuješ SAD i Afganistan po tehnološkom napredku...

  • Kritičar11 24.08.2013.

    Juventus dominira :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare