To je to što me zanima!

Počinju pregovori: Ancelotti preuzima reprezentaciju Italije

Carlo Ancelotti bez posla je od otkaza u Bayernu krajem rujna, a prema pisanju njemačkih medija iskusni stručnjak prvi je izbor talijanskog saveza za nasljednika Gian Piera Venture
Vidi originalni članak

Autora povijesne sramote za Italiju Gian Piera Venturu trebao bi na klupi reprezentacije Italije zamijeniti jedan od najboljih trenera svijeta Carlo Ancelotti. Informacija je to koju je plasirao njemački Bild, a koja bi se mogla realizirati već u idućih desetak dana.

Bivši trener Juventusa, Milana, Chelseaja, PSG-a, Reala na odmoru je od rujna ove godine nakon što je dobio otkaz u Bayernu zbog lošeg starta u sezonu.

Ubrzo nakon otkaza Ancelottija se počelo spominjati s brojnim klubovima, čak je aktualna neko vrijeme bila i ona o preuzimanju hrvatske reprezentacije, a sam Carlito nekoliko je puta rekao da neće preuzeti niti jedan posao do kraja aktualne sezone.

No poziv reprezentacije uz koju je emotivno vezan mogao bi biti privlačniji od svih ostalih i ne bi trebalo čuditi odluči li se Ancelotti prihvatiti 'krvavog posla' kako bi vratio Azzurre na staze slave. Pregovori su navodno već u tijeku, no čelnike saveza čekaju još i razgovori s Venturom koji je po mnogima u Italiji najzaslužniji što reprezentacija po prvi put od 1958. nije izborila Svjetsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • žaba davi rodu 15.11.2017.

    Pravi bavarac lokandure

  • MOONZz 15.11.2017.

    Kakva mu je zena milfara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare