To je to što me zanima!

Podolski izabrao: Idem ili u Barcelonu ili natrag u Koln

Njemački reprezentativac na izlaznim je vratima Bayerna. Upitno je tek kroz vrata kojeg kluba će ući da nastavi pomalo usporenu karijeru
Vidi originalni članak

Bayernov je napadač posljednjih nekoliko mjeseci nezadovoljan svojom pozicijom u klubu aktualnih prvaka njemačke Bundeslige i opetovano naglašava da želi otići kako bi dobio priliku za igru. Posljednjih ga se dana spominje u kontekstu mogućeg prelaska u HSV, odakle bi već u siječnju (a, ne kako je dogovoreno u lipnju) došao Ivica Olić, međutim, oba su njemačka prvoligaša to demantirala.
Za Podolskog se interesira i Roma, no čini se da od tog transfera neće biti ništa, budući da Nijemac poljskih korijena sanja ili svoju prvu nogometnu ljubav Köln, ili transfer u Barcelonu.
- Roma nije moj prvi izbor, nisu to niti HSV, niti Manchester City, premda nikad ne reci nikad. Moja je želja vratiti se u Köln ili, ako je moguće, pridružiti se Barceloni koju pratim još od vremena kada su tamo igrali Romario i Hristo Stoičkov. Klub je to koji ima nekoliko svjetskih zvijezda, primjerice Samuela Eto'a i Thierry Henryja, a i stadion im je fantastičan - kazuje Podolski.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Knight Cross 06.01.2009.

    Lu lu lu Lukas Podolski...! KRALJ! Spielen für den Verein wie Sie spielen für die Nationalmannschaft, dann du bist die besten!

  • plavocrni 06.01.2009.

    hmm,ne igra u bayernu pored klosea i tonija,a misli da ce igrat u barci pored messija,etooa i henrya...

Komentiraj...
Vidi sve komentare