To je to što me zanima!

Podravka izgubila i 7. u nizu...

Minutu i pol prije kraja Magdalena Ećimović je skinula sedmerac Tini Abdulli, a Nikolina Zadravec je potom zabila za 31-31. Međutim, Borussija je stigla do pobjede golom 11 sekundi prije kraja susreta
Vidi originalni članak

U susretu 12. kola B skupine Lige prvakinja rukometašice Podravka Vegete poražene su na gostovanju kod Borussije Dortmund sa 31-32 (12-13) upisavši osmi poraz.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to neizvjesna utakmica u kojoj su njemačke igračice nakon velike drame stigle do druge pobjede, dok je Podravka izgubila sedmu uzastopnu utakmicu i ostala na dva boda.

ČAK 15 RAZLIKE Dankinje opet teško porazile Podravku, visi im Liga prvaka

Minutu i pol prije kraja Magdalena Ećimović je skinula sedmerac Tini Abdulli, a Nikolina Zadravec je potom zabila za 31-31. Međutim, Borussija je stigla do pobjede golom Laure Van der Heijden 11 sekundi prije kraja susreta. Bio je to njezin osmi gol na utakmici, a osam golova zabila je i Inger Smits.

Kod Podravke najefikasnije su bile Lamprini Tsakalou sa sedam, Lea Franušić sa šest, te Zadravec i Dejana Milosavljević sa po pet golova.

Trener Zlatko Saračević pohvalio je djevojke kazavši kako se nada da će se njegovoj ekipi jednog dana vratiti sve ovo što je izmaklo za mrvicu.

- Nažalost, opet su nedostajali detalji. Stvarno moram čestitati ekipi na jednoj dobroj utakmici. Mislim da su blizu granice naših mogućnosti. Dvije lopte, dva zicera, dva sedmerca, tu negdje nam je pobjegla pobjeda, ali ne smijemo pasti, mislim da su danas pokazale da ova ekipa može igrat i samo trebamo nastaviti, a jednog dana će nam se vratit - rekao je trener Saračević. 

LIGA PRVAKINJA Podravkašice po revanš i važne bodove u Dansku kod Odensea

Na ljestvici vodi Györ sa 18 bodova, CSKA je drugi sa 17 bodva, dok Brest na trećoj poziciji ima 16 bodova.

Podravka je na začelju s dva boda.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • donfabio 25.01.2021.

    Lagano i trener i igracice neka se ostave toga, predobro placene a rezultata nigdje. Za prvaka Hrvatske mogu i sa domacim curama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare