To je to što me zanima!

Podravka uzela Lokomotivi još jednu brončanu 'kraljicu šoka'

Zanimljivo, uz rukomet na pijesku koji igra, do 11. godine igrala je tenis nakon kojeg je počela rukomet u Trešnjevci u kojoj je provela deset godina. Nakon toga prešla je u Lokomotivu u kojoj je provela četiri sezone
Vidi originalni članak

Podravka nastavlja uzimati iz Lokomotivinog bazena. Nakon Larisse Kalaus i Sare Šenvald prošle sezone, pa Dore Kalaus i Lucije Bešen, nova podravkašica za iduću sezonu postala je Andrea Šimara.

PREMIJERA U ŽENSKOM RUKOMETU Podravka našla trenera: Stiže bivši izbornik rukometaša

Hrvatska reprezentativka koja igra na lijevom krilu protekle je sezone zabioa 173 gola ili gotovo sedam po utakmici. S Lokomotivom je osvojila naslov prvakinja Hrvatske.

- Pozitivno sam iznenađena pozivom. Sve se dogodilo jako brzo te sam izuzetno sretna i zadovoljna što smo dogovorili suradnju i što mi je vodstvo Kluba iskazalo povjerenje. Mlada smo ekipa, uglavnom domaće igračice i vjerujem da puno možemo postići. Uzbuđenje isto tako ne mogu sakriti i jedva čekam da krenemo s pripremama - rekla je Šimara.

Zanimljivo, uz rukomet na pijesku koji igra, do 11. godine igrala je tenis nakon kojeg je počela rukomet u Trešnjevci u kojoj je provela deset godina. Nakon toga prešla je u Lokomotivu u kojoj je provela četiri sezone. Ove će godine i diplomirati na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, a čekaju ju i reprezentativne pripreme i odlazak na Mediteranske igre s reprezentacijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mandalorian67 14.06.2022.

    Nadimak je katastrofa

  • Vozzdra 08.06.2022.

    kraljicu šoka? Jeste li vi normalni?

  • dottie 08.06.2022.

    Kraljicu šoka.. Koja sramota od nadimka

Komentiraj...
Vidi sve komentare