To je to što me zanima!

Pogba: Mandžo nosi iskustvo, može biti vođa ove momčadi

Mario Mandžukić odlično je prihvaćen u momčadi Juventusa, a nakon što je zabio i svoj prvi gol u dresu 'stare dame' sve je više pohvala na njegove kvalitete i igre
Vidi originalni članak

Tko će naslijediti Pirla i biti vođa momčadi? Otišlo je dosta iskusnih igrača iz Juventusa, no došli su nam Khedira i Mandžukić. Oni nam donose iskustvo i mogu preuzeti ulogu Pirla u tom segmentu, rekao je Paul Pogba.

Mladi Juventusov veznjak u nepunih je mjesec dana 'promijenio' hrpu klubova, brojni su slali ponude, upite i najavljivalo se kako bi svakog dana mogao napustiti 'staru damu'. No Pogba je ostao i spreman je voditi Juve do novih trofeja. Istina, prijelazni rok još traje, no ako je suditi po Paulovim izjavama, on sigurno ostaje u bijelo-crnom.

- Teško je reći što možemo očekivati od nove sezone. Ponavljam, puno je važnih igrača otišlo, ali došli su neki novi s ogromnim iskustvom. No mi smo Juventus i zna se kakvi su naši ciljevi - priča Pogba koji još ne zna kakvu mu je ulogu u 'novom Juventusu' namijenio Allegri.

- Ne znam hoću li igrati na mjestu playmakera, trener će odlučiti. Ja sam spreman na sve. Siguran sam da mogu nadomjestiti odlazak Vidala i zabijati više od 10 golova po sezoni - dodao je Pogba.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Stručni komentator 31.07.2015.

    Mandžukiću, neka ti bude čast igrati sa Pogbom.

  • RobertoBađo 31.07.2015.

    nosi iskustvo cjepanja drva iz bavarske i okolice madrida

  • lukica25 31.07.2015.

    mandžo bi mogao imati najbolju sezonu do sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare