To je to što me zanima!

Pogba ostaje u Manchesteru pa će besplatno otići u Real Madrid

Daily Star tvrdi da će Pogba ostati u Manchesteru, ali da će sljedećeg ljeta potpisati za Real Madrid, kao što je ovog ljeta napravio David Alaba
Vidi originalni članak

Kao i u svakom prijelaznom roku, puno se piše o promjeni sredine Paula Pogbe (28). Njegov ugovor s Manchester Unitedom ističe sljedećeg ljeta kada bi 'crveni vragovi' morali bez odštete pustiti igrača za kojeg su 'iskeširali' 105 milijuna eura.

Najbliže je ovog ljeta bio PSG-u koji se činio kao njegova sigurna sljedeća destinacija, a onda je osvanuo veliki transparent navijača kluba iz francuske prijestolnice u kojem tvrde da ga ne žele. Daily Star tvrdi da će Pogba ostati u Manchesteru, ali da će sljedećeg ljeta potpisati za Real Madrid, kao što je ovog ljeta napravio David Alaba.

Dok oteže s produljenjem ugovora, u prvom je kolu Premiershipa samo podsjetio čelnike kluba bez kakvog bi igrača mogli ostati.

PREMIERSHIP United natrpao Leeds: Pogba namjestio četiri gola, čudesni Fernandes zabio hat-trick...

Francuski veznjak jučer je namjestio četiri gola u slavlju protiv Leedsa te posao prvi nogometaš Uniteda, a tek 7. nogometaš iz Premiershipa kojemu je to pošlo za nogom. 

Samo za primjer... U prošloj je cijeloj sezoni asistirao za tri gola, a sada je u prvom kolu premašio tu brojku...

PREMIERSHIP SE VRATIO VIDEO Kaos u Engleskoj: Tuku se navijači Manchestera i Leedsa

Idi na 24sata

Komentari 18

  • City4Life 15.08.2021.

    Odličan igrač, veliki talent tu nema dvojbe. Realno mislim da mu je bolje u Unitedu ostat nego ići u raspali Real. Varane je došao u United jer očito osjeća da imaju veće ambicije i šanse za trofeje od Reala i to je tužno za jedan tako moćan klub

  • Eminem91 15.08.2021.

    Nepotreban

  • uboica 15.08.2021.

    Ako iduce ljeto dodu pogba, mbappe besplatno i kupi se Halland i neki dobar stoper Real ce imati top momcad

Komentiraj...
Vidi sve komentare