To je to što me zanima!

Pogba: Otkad sam musliman nekako sam drukčiji, smireniji

Pogba se spominje kao ljetno pojačanje madridskog Reala, a za njegov je povratak zainteresiran i Juventus. Unitedov bi Francuz mogao biti jedna od najvećih ako ne i najveća zvijezda ovog mercata
Vidi originalni članak

Nakon dovođenja Edena Hazarda najveća želja Zinedinea Zidanea i Reala je - Paul Pogba. Veznjak plaćen 105 milijuna eura koji se nogometno traži od povratka iz Juventusa u Manchester United.

Van travnjaka se, kaže, našao:

- Imam 26 godina, a od nedavno sam postao musliman i sada sam nekako... Smireniji - priča svjetski prvak iz Rusije koji je bio i na prvom hadžu u Meki, zajedno s Chelseajevim stoperom Kurtom Zoumom.

- Nisam rođen kao musliman, to je vjera moje majke. Prolazio sam jedno teško razdoblje u životu, proučavao religiju, jednom molio zajedno s prijateljima i osjećao sam se bolje, smirenije. Sada molim pet puta dnevno kako mi vjera nalaže - objasnio je Pogba u Life Time podcastu koji je Meku otišao sa majkom, djevojkom Marijom Salaues i njihovom kćerkicom.

Pogba se spominje kao ljetno pojačanje madridskog Reala, a za njegov je povratak iznimno zainteresiran i Juventus. U svakom slučaju, Unitedov bi Francuz mogao biti jedna od najvećih ako ne i najveća zvijezda ovog mercata.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • duky17 12.06.2019.

    Mislim da ovdje ljude najviše boli to što je promijenio vjeru... A kakav je nogometaš to nebi trebala vjera presudivati..

  • Puta Madre 12.06.2019.

    Isto kao što si prevarom prešao u Man utd tako si i prevarom prešao na islam.

  • sveilinista1911 12.06.2019.

    sad si mi se jos vise zgadio👎🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare