To je to što me zanima!

Pogledajte 'a je to' gol Rijeke od tri mil. eura! Danci su padali jedan preko drugoga pa si zabili

Andrijašević je ispremiješao cijelu obranu Kopenhagena u 20. minuti i natjerao ih da si sami zabiju. Sanjat će Danci riječkog ofenzivca koji je zabio jedan od najsretnijih golova naših klubova u Europi
Vidi originalni članak

Četvrti put u posljednjih devet sezona nogometaši Rijeke igrat će u skupinama Europske lige. Do velikog su uspjeha došli na gostovanju u Kopenhagenu, pobijedivši favoriziranog domaćina 1-0 autogolom Petera Ankersena (30) u 20. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Riječana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Desni bek Kopenhagena, danski reprezentativac (koji nije išao na Svjetsko prvenstvo u Rusiju) zabio je vjerojatno najsretniji gol nekoga hrvatskog kluba u eurokupovima. A u mreže naših klubova takvih smo se golova, bome, nagledali.

Nakon što je Sandro Kulenović na centru, u sendviču između dvojice igrača Kopenhagena, proigrao Franka Andrijaševića, on se sjurio prema domaćem golu, čak i natjerao dvojicu domaćih braniča da padnu jedan preko drugog, a onda prebacio domaćeg golmana Karl-Johana Johnssona.

ZLATA VRIJEDAN AUTOGOL Oba su pala: Senzacija Rijeke u Danskoj! Izborila Europsku ligu

Lopta mu je završila na prečki, ali na nju je taman naletio Ankersen. Nije je očekivao ispred sebe i jedino je mogao ući s njom u gol. Taj detalj pokazao se ključnim i donio Rijeci 2,92 milijuna eura za plasman u grupnu fazu Europske lige. Riječko će gostovanje u Danskoj, kao ono u Stuttgartu, tako ući u klupsku povijest.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mapet_sou 02.10.2020.

    Stvarno ovo bi bila velika šteta da nije bio gol. Fenomenalno ih je nanizao i bocnuo loptu, svaka čast

  • 02.10.2020.

    Bez obzira na uspjeh u Europi, mislim da Rijeka neće biti prije Osijeka u prvenstvu, a mozda ne i prije Hajduka i Gorice. Lokomotiva je pala.

  • 02.10.2020.

    Dinamo je imao lakog protivnika iz Tallina. Ali Rijeka me iznenadila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare