To je to što me zanima!

Pogledajte fotku koja je otkrila da se sprema Šarićev transfer!

Nevjerojatan gaf napravio je NBA klub koji je prilikom potpisa ugovora jednog igrača otkrio praktički sve planove za trade na ljeto. Netko je zaboravio obrisati ploču na kojoj se našlo i ime Darija Šarića
Vidi originalni članak

Patricio Garino baš nema sreće. Argentinac je potpisao ugovor s Orlandom Magicom, ali nakon fotke s potpisa ugovora baš nitko ne priča o njemu, već o ploči iza njegovih leđa, koja je otkrila koga klub želi dovesti na ljeto i sve transfer planove.

Netko je u Orlandu napravio gaf svih gafova otkrivši potencijalne mete, igrače koje Magic želi dovesti na ljeto i mijenjati ih u tradeu. Ono što je najzanimljivije, na ploči se nalazi i ime Darija Šarića, glavnog konkurenta za najboljeg rookieja.

Inače, fotografiju s potpisa ugovora objavio je Garinov agent, a kad je vidio što je napravio, obrisao je tweet. No bilo je prekasno...

Gordon za Šarića

Šarić igra fantastično u Philadelphiji, dok nema ozlijeđenog Joela Embiida, Hrvat nosi Sixerse i oduševljava sve. Njegovo se ime našlo na listi potencijalnog tradea Orlanda i Philadelphije u kojem bi Aaron Gordon otišao u Sixerse, a Šarić u Orlando.

Zanimljvo, Orlando je izabrao Šarića na NBA draftu 2014. godine kao 12. 'picka', ali ga je odmah poslao u Philadelphiju. Američki mediji raspisali su se o ovom mogućem tradeu, ali malo tko od njih vjeruje da bi Sixersi prihvatili ovu ponudu i pustili jednog od svojih najperspektivnijih igrača, kojeg trener hvali, a navijači obožavaju.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Berger117 04.04.2017.

    pitanje je dal' je on spreman ;D

  • Crenshaw 04.04.2017.

    Dario Šarić na ljeto prelazi u Lecce

  • krao_sam_1 04.04.2017.

    Svi su ludi za Mary

Komentiraj...
Vidi sve komentare