To je to što me zanima!

Pogledajte: Golčina Kompanyja koja je 'građane' približila tituli

Iako branič, kapetan 'građana' opalio je pravu bombetinu s preko 20 metara! Primio je Belgijac loptu na centru, povukao ju je, stigao do 25 metara od gola, a onda ju je opalio bez kompromisa
Vidi originalni članak

Manchester City slavio je na domaćem terenu protiv Leicestera 1-0 u 37. kolu Premiershipa, a goste je u 70. minuti nevjerojatnim golom slomio Vincent Kompany.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Iako branič, kapetan 'građana' opalio je pravu bombetinu s preko 20 metara! Primio je Belgijac loptu na centru, povukao ju je, stigao do 25 metara od gola, a onda šou. Opalio je bez kompromisa i pogodio desne rašlje za opće ludilo na Etihadu! Rijetko kad zabija golove, ali ovo je bila golčina vrijedna divljenja i slave. Vjerojatno će se žaliti i udruge za zaštitu životinja jer je Kompany ubio pauka koji je bio rašljama.

Belgijac je prava legenda kluba, tu je stigao 2008. godine, i je li itko više od njega zaslužio taj gol pred svojim navijačima? Prolazio se kalvariju kroz karijeru, ozljede su se skupljale za njega kao magneti, svaku sezonu bi proveo po bolnicama. No ovaj put bilo je drugačije, svime što je postigao u karijeri je jednostavno zaslužio da u ovakvom trenutku i okolnostima zabije gol karijere. Ovo mu je 17. ukupno, a sve je zabio za svoje građane...

Ovo bi mogao biti pravi gol za naslov. Hoće li to stvarno i biti, znat će se 11. svibnja, u nedjelju, kada u posljednjem kolu 'građani' igraju protiv Brightona. Liverpool u istome terminu od 16 sati igra protiv Wolverhamptona kod kuće. City tako kolo prije kraja ima bod više i s pobjedom će sigurno postati prvaci Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Zagreb86 07.05.2019.

    Umjetan klub ne zaslužuju naslov prvaka.

  • Sandokan Janosik 07.05.2019.

    Neće City zabiti Brightonu u zadnjem kolu....

  • MateCro 07.05.2019.

    Auu golčina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare