To je to što me zanima!

Pogledajte govor za medalju: Igrajte kao da je kraj svijeta!

Sad morate izginuti na terenu! Zadnjih 10 minuta dajte sve u životu, kao da je kraj svijeta, rekao je Veselin Vujović svojim igračima, a oni su izašli na teren i pomeli Kauboje za brončanu medalju
Vidi originalni članak

Dok je Babić zvao time-out kad nam je sve išlo od ruke, kod plus četiri u prvom poluvremenu i u situaciji s igračem više, a blijedo gledao kako nam Slovenci zabijaju za minus 7, 6, 5, 4..., Vujović je u time-outu dobio utakmicu. 

Slovenci su u nevjerojatnoj utakmici pobijedili Kauboje nakon što gubili osam razlike u drugom poluvremenu. Slovenija slavi senzaciju i prvu medalju u povijesti, a mi pričamo o još jednom bolnom i neobjašnjivom porazu. 

Jedan od detalja koji smo izdvojili je Vujovićev time-out 10 minuta prije kraja utakmice. Tada se činilo kao da su se Slovenci predali. Znao je Veselin Vujović što treba napraviti. Pozvao je igrače i motivirao ih za čudo.

- Sad morate izginuti na terenu! Zadnjih 10 minuta dajte sve u životu, kao da je kraj svijeta - rekao je Vujović igračima, a oni su izašli na teren i pomeli Kauboje.

 

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 140

  • Zorba 29.01.2017.

    Ja bih volija, puno bi volija da nan je ovaj Veselin trener no ovaj bogomoljac Babic...Ali tesko bi se Vesko ukljucija u skidanje nasih cirilicnih ploca i montiranje ustaskih diljem Rvacke. A kao taki nan ne triba. Mi vise volimo Rvatine!

  • Zorba 29.01.2017.

    Ca ih brate Rvatee zoves Kauboji kad ti je jednostavnije reci KRAVARI!

  • 29.01.2017.

    Mozda je netko potkupio gobca i strucni stozer da popuse tekmu..... sve za novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare