To je to što me zanima!

Pogledajte kako je sjajni Dario Šarić srušio Netse: 'Uživajte'

U sudaru hrvatskih igrača bolji je bio Dario Šarić koji je Bogdanovićevim Netsima zabio 18, a kompilaciju njegovih koševa su na svom Facebooku podijelili i 76ersi
Vidi originalni članak

I kad je u prvoj petorci, i kad ulazi s klupe, i kad ga trener seli s pozicije na poziciju, Dario Šarić u minutama koje dobije na terenu uvijek pokaže koliko je dobar igrač. Hrvatski košarkaš na dobrom je putu da postane jedan od omiljenijih igrača navijača 76ersa posljednjih godina.

U jučerašnjoj utakmici protiv Bogdanovićevih Netsa Dario je počeo na klupi, a kad je ušao na parket stvari je uzeo u svoje ruke. U 29 minuta igre Šarić je zabio 18 koševa čime je bio drugi strijelac svoje momčadi iza Embiida s 20 koševa.

Darijev doprinos cijene, naravno, i u Philadelphiji koja je na društvenim mrežama objavila kompilaciju 18 koševa svojeg najboljeg 'igrača s klupe'. Isti video podijeljen je i na Šarićevu profilu uz poruku: 'Uživajte'.

Philadelphia je slavila 105-95, no i na drugoj strani imali smo raspoloženog hrvatskog igrača. Bojan Bogdanović startao je u prvoj petorci, na parketu proveo najviše od svih igrača Netsa (35 minuta) te zabio 12 koševa i imao osam skokova te tri asistencije. No ovoga puta Šarić je bio bolji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • OrcaPerestrojka 09.01.2017.

    Sada je na oko 10 koseva i 6 skokova. Očekujem da to podupla u roku 2 godine.

  • tonimarko031 09.01.2017.

    Ja se iskreno nadam da se orlando tradeat Hezonju ili mu dati višu minutažu jer je po meni on još veći talent

  • strmi007 09.01.2017.

    bit će igračina

Komentiraj...
Vidi sve komentare