To je to što me zanima!

Pogledajte kako smo razbili Dankinje na njihovom terenu

Fantastičnu predstavu naših djevojaka od kojih su posebno briljirale Pijević na golu te Ježić, Posavec, Debelić i Mičijević u igri možete pogledati u sažetku utakmice koji je objavio EHF
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priredila je senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina s 25-19 (11-11).

POGLEDAJTE VIDEO: Brončane Hrvatice slave uspjeh

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je sjajno ušla u susret i rano je povela s 3-0. Danska je uzvratila serijom 7-1 okrenuvši rezultat u svoju koristi (7-4). No, odabranice izbornika Nenada Šoštarića pronašle su izlaz iz mini krize, Tea Pijević se razbranila i Hrvatska je izjednačila. 

Na poluvrijeme se otišlo s 11-11, a u nastavku se dogodila rapsodija naših rukometašica. Toliko smo dobro suzili redove i odigrali obranu da Dankinje u jednom periodu drugog poluvremena čak 17 minuta nisu uspjele postići gol.

Desetak minuta prije kraja bilo je sve jasno, Hrvatska je polako, u sebi, počela slaviti povijesnu broncu koja nas je vinula visoko na europskoj i svjetskoj karti ženskog rukometa.

Fantastičnu predstavu naših djevojaka od kojih su posebno briljirale Pijević na golu te Ježić, Posavec, Debelić i Mičijević u igri možete pogledati u sažetku utakmice koji je objavio EHF.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak osvajanja brončane medalje

Idi na 24sata

Komentari 11

  • entony 20.12.2020.

    Meni nije samo jasno zašto se za Francusku govori na taj način? Sramota je to da se za te tamnopute cure ali i narod govori afrika. Pa ako su stanovnici te zemlje i imaju Francunsko državljanstvo nemogu biti ništa drugo osim te nacionalnosti koje jesu kao i njihovi sportaši i sportašice.

  • 20.12.2020.

    Znači, Norveška je igrala protiv dva kontinenta u finalu i pobijedila? Našim djevojkama također čestitke.

  • AntiMamic1 20.12.2020.

    Ok ovo je povijesni uspjeh ali gospodo sa 24sata da niste u stanju bar jedan clanak napidat vezan za finale Eura je sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare