To je to što me zanima!

Pogledajte kako to izgleda kad Ivica niz Sljeme juri 100 km/h

Najbolji hrvatski skijaš na svom je brijegu iznad Zagreba vozio je spust i slalom. Treninge je i snimao te je uz snimke moguće vidjeti i broj otkucaja njegova srca, brzinu kojom juri...
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić (37) u nedjelju će skijati slalomsku utrku na Svjetskom prvenstvu u St. Moritzu. Baš na mjestu gdje je prije 14 godina postao svjetski slalomski prvak.

Tjedan dana uoči svog posljednjeg nastupa na SP-u u karijeri najbolji hrvatski skijaš trenirao je na Sljemenu. I pritom je snimao svoj trening koristeći uređaje, koji pokazuju otkucaje srca, trenutačnu brzinu i G sile.

- Šteta što ranije u mojoj karijeri nije bilo ovakvih gadgeta... Mogao sam snimiti mnogo ovakvih zabavnih uradaka - napisao je Ivica na svojem Facebook profilu.

Za početak je Kostelić snimio dva uratka, trening spusta i slaloma. I zanimljivo je vidjeti kako Ivica juri 100 km/h niz sljemenske staze blizu drveća. 

Uostalom, od skijaškog profesora se može štošta naučiti, a njegove dvije snimke daju nam sjajan uvid u to koliko je vještine zapravo potrebno da bi se bilo vrhunski skijaš. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • filip33 17.02.2017.

    Onaj s zavoj kad se prođe strmina na zelenom i nije najpametnije voziti punim gasom. Ima dosta leda i lako bi se moglo završiti u bukvi Svaka čas majstore, i kad vidite gdje je trenirao i što je postigao to je ravno čudu. Svako austrijsko selo ima duzu stazu nego naše sljeme. P.s trebao si samo reci da rekreativci ne pokušavaju takvo što Još jednom svaka čast i živio i skijo 100 godina

  • MarioRonjak 15.02.2017.

    Ma ti si nesto poput nike kranjacara... Vijeciti talenat a nikad nista od tebe.

  • AlenDešić 14.02.2017.

    kako serete nemate pojma

Komentiraj...
Vidi sve komentare