To je to što me zanima!

Pogledajte kako udara Hrgović i priprema nastup u siječnju

Protivnik još uvijek nije objavljen, a meč bi se trebao održati negdje polovicom siječnja. Nakon toga Hrgović će odraditi još dva ili tri meča prije nego što u svibnju dođe boksati u zagrebačku Arenu
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović nalazi se na Tenerifeu gdje se priprema za svoj idući meč nakon što je u prethodnom nokautirao do tad neporaženog Čeha Pavela Soura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Protivnik još uvijek nije objavljen, a meč bi se trebao održati negdje polovicom siječnja. Nakon toga Hrgović će odraditi još dva ili tri meča prije nego što u svibnju dođe boksati u zagrebačku Arenu. Jer takav je plan. Nakon toga planira boksati i na Maksimiru Poljudu što bi bila sjajna promocija na domaćem tržištu.

- Borba u Zagrebu planira se negdje za svibanj sljedeće godine pa bi to bila moja peta ili šesta borba. No, nije to sto posto, o tome se samo razmišlja. U Zagreb mora doći netko tamnoput i nabildan jer kod nas jedino to prolazi. Šalim se, no bit će to ozbiljan protivnik, netko poput Derecka Chisore, čovjeka koji se borio za svjetsku titulu i u top 10 je najboljih teškaša. Možda ne Chisora, ali taj rang borca - rekao je Hrgović.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bonecrusher 09.12.2017.

    Postoji i mogućnost da ove ili slijedeće godine naleti i na Mike Tysona i Evandera Holyfielda koje Don King vraća u ring. Tyson ugovara prvo borbu sa Mayweatherom koga će raznijeti ko vreću brašna, a onda će mu i porasti apetiti pa će još prije borbe za naslov htjeti pretući nekog mladića početnika - kamo li sreće da se zahebe i uzme Hrgeša.Tada će Tysonov skalp vrijediti neuporedivo više jer će imati pobjedu protiv Floyda, i kad bi ga Hrga natamburao - eto ga prečicom na vrhu. Sa Holyfieldom bi bilo malo teže jer je još uvijek jednom nogom u boksu i fantastično izgleda ali je 4 godine stariji od čeličnog Majka mada kod njega godine ne igraju veliku ulogu....još ne mogu zaboraviti kako je natamburao diva Valujeva koji je bio 17 godina mlađi, 20 cm viši i 50 kg teži, a Holija nije praktički mogao niti dotaknuti....Hrgy je još mlad, možda i premlad i pred njime stoji sada "Bjanko put i ugovori".U istoj je kategoriji sa spomenutom dvojicom, ali i sa Parkerom, Joshuom i kraljem Wilderom. Srećom netko od te trojice će ove godine dobiti dobre batine pa možda i nestane sa puta. Joshuu bi već i sada mogao pobijediti. Uopće me nije impresionirao niti u zadnjoj borbi niti protiv Klička. Mislim da bi Parker bio opasniji, ali i on će dobiti po lampi skupa sa Joshuom - od Deontaya Wildera.Znači ostaje Wilder za koga bi se već sada trebao polako pripremati.

  • bonecrusher 09.12.2017.

    Hrgeš bi mogao stvarno napraviti puno u boksu, samo da ga i sreća prati.Mora biti mentalno jak ko Ali, a snagu već posjeduje.U početku je važno nataložiti što više nokauta u prvim rundama.Ako sredi Chisoru,već je jednom nogom u Top 10. A onda mu se može pružiti šansa i za titulu da netko dobrovoljno brani protiv njega jer prvaci na to imaju pravo,samo vrlo je rizično zbog nedostatka iprofi iskustva,ali sve je moguće.Veliki Ali je htio malo zaraditi prije redovne obrane pa je šansu dao mladom Leonu Spinksu koji je imao samo 6 profesionalnih mečeva.I dogodilo se jedno od najvećih iznenađenja u povijesti boksa. Leon Spinks je pobijedio u 15 rundi odlukom sudaca i tada se proslavilo ono - "And the New..."Bilo je to 1978. Ali je u uzvratnom meču vratio naslove, ali eto....sve je moguće.

  • DamTi18cm 09.12.2017.

    Formanova vjezba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare