To je to što me zanima!

Pogledajte koreografiju Torcide 'O Isuse na nebesu...' Poljud se tresao uz veliki hit 'Dalmacijo'

Prije utakmice u gradu i na svim prilazima Poljudu vladala velika gužva, ali i fantastična atmosfera, rijeke navijača slijevale su se prema stadionu već u ranim popodnevnim satima, restoran i kafići bili su puni
Vidi originalni članak

Krcati stadion i fantastičan dekor dočekali su igrače Hajduka i Rijeke na 100. jubilarnom Jadranskom derbiju. Kada su u pitanju navijači, posjeta i atmosfera na stadionu, Hajduk i Torcida odavno su izašli iz okvira HNL-a, a fascinantna brojka od preko 105.000 članova u prošloj godini lako bi mogla biti oborena već u siječnju ove godine, jer ih je trenutačno već gotovo 85.000 obnovilo članstvo. Zbog silne potražnje morala je biti zaustavljena i prodaja pretplata na brojci od 20.000, a preostale ulaznice za jadranski derbi prodane su u svega nekoliko dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim Jadranskog derbija danas su svi na Poljudu dobili priliku pozdraviti prinove, među njima i Josipa Brekala koji je jutros doputovao u Split i uživo svjedočio prvoj utakmici svog novog kluba u nastavku sezone. Niku Kranjčara ovacijama je prije 20 godina dočekalo i pozdravilo preko 5000 navijača kada se pojavio na balkonu svečanog salona stadiona, Brekalo je imao puno ljepšu i zvučniju kulisu 30.000 navijača koju će vjerojatno pamtiti cijeloga života.  

Ivan Perišić izašao je pola sata prije utakmce na teren, naravno u civilu, pozdravljen pljeskom dobro popunjenog stadona, koji je potom u transu otpjevao refren navijačke himne u izvedbi Miše Kovača i Saša Antića "Ja ne mogu drugo nego da ga volin", a onda i "Dalmatinac sam", "Kada umrem umotan u bilo"...

POGLEDAJTE VIDEO: Perišić i Brekalo na centru Poljuda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I danas je prije utakmice u gradu i na svim prilazima Poljudu vladala velika gužva, ali i fantastična atmosfera, rijeke navijača slijevale su se prema stadionu već u ranim popodnevnim satima, restoran i kafići bili su puni, a kulminacija emocija dogodila se i prije nego li je utakmica započela, kada su praćeni ovacijama na centar Poljuda izašli najprije Ivan Perišić a onda i Josip Brekalo. 

Tribine su se zatresle od oduševljenja, skandiralo se "Ivana, Ivane..." a kad su igrači istrčali na teren dočekao ih je Nižetićev hit "Dalmacijo" te koreografija Torcide koja je razvila sliku navijača s križem u ruci, uz natpis "O Isuse na nebesu daj pomozi bilom dresu, bilom dresu biloj boji, o Isuse mi smo tvoji" te uz pjesmu "Ima jedna duga cesta..." koja završava obećanjem "da će Hajduk prvak biti..."

Perišić i Brekalo pratili su utakmicu iz svečane lože u društvu još jednog čovjeka s iskustvom u hrvatskoj reprezentaciji, također ozlijeđenog Darija Melnjaka.

POGLEDAJTE ŠTO KAŽU HAJDUKOVCI O DOLASKU BREKALA:

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ) () + 28.01.2024.

    Danas je Isus bio na Riječkoj strani, hvala Ti Isuse ❤️

  • Kaj987 28.01.2024.

    Baš me zanima šta bi bilo da s tenkovskom granatom počnem pucat na tribinu?

  • dinzag 28.01.2024.

    Ma nije bitan rezultat,vama je koreografija najbitnija.Koji jadnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare