To je to što me zanima!

Pogledajte Oršićev trk i golčinu! Petko jednim potezom izbacio stopera od 82 milijuna eura...

Nakon Tottenhama i West Hama, Mislav je zabio i velikom Chelseaju u sretnoj 13. minuti okršaja Lige prvaka na Maksimiru. Briljantna je bila asistencija Brune Petkovića, a Oršić je pretrčao 50 metara
Vidi originalni članak

Chelsea je na Maksimiru bio ogroman favorit protiv Dinama na startu Lige prvaka, ali vjerojatno se nije mogao nadati da će gubiti od 13. minute! Bio je to prvi ovosezonski gol u najelitnijem europskom klupskom nogometnom natjecanju.

Sve je počeo Robert Ljubičić dugom loptom do centra, proslijedio ju je Bruno Petković kojeg nije uhvatio Wesley Fofana, novi stoper plavaca koji je stigao iz Leicestera za 82,5 milijuna eura.

Mislav Oršić (29) jurnuo je u kontru, pretrčao 50-ak metara i hladno prebacio Chelseajeva golmana Kepu. Zabio je Orša Tottenhamu, zabio je West Hamu, a sad je u CV dodao i treći engleski klub i bacio u trans više od 20.000 navijača u Zagrebu.

Inače, to mu je šesti gol u devetom ovosezonskom nastupu. Najbolji je strijelac HNL-a, a ovim golom ponovno će provući pažnju inozemnih klubova.

POGLEDAJTE VIDEO: Oršićev gol Chelseaju

Idi na 24sata

Komentari 67

  • dahvaul 07.09.2022.

    Nervira me kad nam dopeljaju ono hrpu stranih igrača upitne kvalitete da igraju za klubove a naših dečki specijalaca ima ali se nikome neda njima pozabaviti.Kaj će Hrvatima strani igraču uvuijek smo bili talentirani za loptu (rukomet ,vaterpolo,nogomet ,košarica zaštekala) zato treba tražiti i pružati šanse našim dečkima.

  • GOOLMAN 07.09.2022.

    Petko manje guzi a vise igra

  • kaj te briga2 06.09.2022.

    top asistencija.svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare