To je to što me zanima!

Pogledajte penal za Monaco pa procijenite intenzitet prekršaja

Talijanski sudac Daniele Orsato svirao je penal kojeg je katastrofalno izveo Brazilac Fabinho. Budući da su iz Rijeke patentirali novi pojam u nogometu - intenzitet, ostavljamo Vama procijenite situaciju...
Vidi originalni članak

Na utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Dortmunda i Monaca za goste je sviran penal za Francuze u 17. minuti.

Sjajni Kylian Mbappe sletio se u kazneni prostor Nijemaca gdje ga je faulirao Grk Sokratis za što je dobio i žuti karton!

Talijanski sudac Daniele Orsato svirao je penal kojeg je katastrofalno izveo Brazilac Fabinho. Poslao je loptu pored gola Romana Burkija na očaj svojih suigrača, no već za dvije minute poveli su golom Mbappea, čini se, iz zaleđa.

Ipak, ova situacija u kojoj je Monacu sviran penal djeluje dvojbeno.

Budući da su iz trenutno prvoplasirane momčadi Hrvatske patentirali novi pojam u nogometu - intenzitet, ostavljamo Vama da to procijenite.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ToniMontana 13.04.2017.

    tog suca treba kazniti, imo je par dvojbeni situacija vecinom protiv Dortmunda

  • rođo101 12.04.2017.

    sve u svemu kapa do poda igračima dortmunad na prikazanoj igri,pogotovo u drugom poluvremenu,poslije svega što im se juče dogodilo.talijanske sudce najbolje ne komentirat večeras.

  • promentator 12.04.2017.

    Inzenzitet...ccc...pocet ce te i teroristicke napade povezivat s dinamom...sramota za novinare koliko su protiv dinama...al nema veze...bili smo, jesmo i ostat cemo prvaci i najjaci hrvatski klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare