To je to što me zanima!

Pogledajte snimku: Torcidaši i boysi tukli su se na autocesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Više od stotinu navijača sukobilo se u srijedu oko 13 sati na autocesti A1 u blizini Karlovca. Radi se o Torcidi koja je putovala u Mladinu i BBB-ima koji su išli u Istru
Vidi originalni članak

Hajduk i Dinamo igrali su u gostima, a to je obično znak za opasnost. Tako je bilo i ovoga puta. Više od stotinu navijača oko 13 sati u srijedu sukobilo se na autocesti A1 kod Karlovca, u blizini tunela Sv. Marko. Na internetu se pojavila snimka nereda, u kojima je sudjelovalo oko stotinjak navijača Hajduka i 50-ak pripadnika Bad Blue Boysa. Policijska uprava karlovačka potvrdila nam je da je došlo do incidenta.

- U 13:32 zaprimili smo dojavu o sukobu na autocesti Rijeka-Zagreb u smjeru Zagreba. Policija je izašla na teren, sve dodatne informacije objavit ćemo naknadno - rekli su nam iz PU karlovačke.

Navijači su išli u suprotnim smjerovima, torcidaši prema Mladini na sjever, a Bad Blue Boysi prema jugu na putu u Pulu. Policija nije zaprimila informacije o ozlijeđenim navijačima. Na video snimci vidi se kolona vozila te kako u jednom trenutku navijači pretrčavaju na drugu stranu ceste. Nakon kraćeg sukoba rastjerala ih je policija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 215

  • roki10 13.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bulog55 13.02.2015.

    Kad će policija objavit konačni rezultat susreta? Bojsa je bilo ko na Maksimiru, dobro nešto više!

  • Ćazim 13.02.2015.

    Nezadovoljni su jer država premalo ulaže u nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare