To je to što me zanima!

Pogledajte galeriju: Vujović je htio obraniti zadnji sedmerac

Veselin Vujović poludio je, u ove dvije utakmice Europskog prvenstva potpuno je izgubio volju za rukometom, poručio i da će se ostaviti trenerskog posla jer 'ništa više ne zna o rukometu'...
Vidi originalni članak

Ha, zašto ja ne bih branio sedmerac kad oni mogu tako suditi pa da cirkus bude potpun, grmio je Veselin Vujović na press konferenciji nakon utakmice. 

A par minuta prije doista pravi cirkus na parketu. Najprije su Slovenci zabili za pobjedu pet sekundi prije kraja utakmice, istrčali u obranu i krenuli slaviti i prije posljednjeg zvižduka. Dvorana na nogama, Slovenci u deliriju, Vujović diže ruke u zrak... A onda - šok!

Nijemci se bune, nikom nije jasno zašto, pa ni sucima iz tradicionalne rukometne utvrde Litve. I eto još jedne novosti na rukometnim utakmicama - pregledavanje snimke. I to kakvog, trajalo je to više od pet minuta, zvižduci su u Areni parali uši, a cirkusu iza zapisničkog stola nisu zviždali samo Slovenci. Pridružili su se i Makedonci, Hrvati, Crnogorci, a vjerojatno i Nijemci.

I tu onda kreće Vujovićev cirkus. Potjerao je Matevža Skoka na klupu i sam stao na gol. Eto, tek tako da sucima pokaže što misli o njihovom poslu i načinu na koji su utakmicu priveli kraju... Cirkus - pravi cirkus s Litavcima i Vujom u glavnim ulogama.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • plik 16.01.2018.

    haha... ludovali, a jos tekma još traje.. to me podsjeca na jednu nogometnu utakmicu na Prateru, 2008. godine..

  • Dennyy 16.01.2018.

    Pravila su jasna, ne vidim razlog za buku i protestiranje.. još na otvaranju Eura, komentaotri su upozorili na to novo pravilo.. a ako smo mi gledatelji znali za to, onda sigurno zna i Vujović, kao i igrači i onda onaj slovenac napravi glupost i ide blokirati šut unutar kruga.. a zna se da je uvedena videotehnologija i da se to može provjeriti.. i sada se čude ko pura dreku

  • Mare44444444 16.01.2018.

    Koja legenda zao ni ga je

Komentiraj...
Vidi sve komentare