To je to što me zanima!

Pogledajte video: Francuski se igrač rasplakao na Marseljezu

Emotivno je bilo Francuzima, aktualnim prvacima u Davis Cupu, slušati Marseljezu. Nicolasu Mahutu (36) emotivnije nego drugima pa je pustio i suzu dok je preko 20 tisuća ljudi u Lilleu pjevalo Marseljezu
Vidi originalni članak

Hrvatska gostuje u Francuskoj u finalu Davis Cupa, posljednjem u ovom formatu. Francuska je Čilića, Ćorića i društvo dočekala u Lilleu na multifunkcionalnom stadionu na kojem je oko 25 tisuća ljudi, od toga dvije tisuće Hrvata.

Emotivno je bilo Francuzima, aktualnim prvacima u Davis Cupu, slušati Marseljezu. Nicolasu Mahutu (36) emotivnije nego drugima pa je pustio i suzu dok je preko 20 tisuća navijača, a s njima i francuski tenisači, pjevalo himnu.

POGLEDAJTE VIDEO

Francuski veteran igrat će parove u subotu, zajedno sa sunarodnjakom Herbertom osvojio je ove godine Roland Garros i bit će Mati Paviću i Ivanu Dodigu pravi izazov. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hercules18 23.11.2018.

    Na oružje građani! Formirajte svoje bataljone! Koračajmo! Koračajmo! Neka nečista krv Natopi naše brazde! Ovo im je refren himne... bas za plakat..

  • hrvoje98 23.11.2018.

    Neznam, očito sam previše popio (tri Pive), ali ne razumijem ovo "emotivno je bilo Francuzima, aktualnim prvacima u Davis Cupu, slušati Marseljezu"!! Ako moze objašnjenje bio bih vrlo zahvalan! Hvala i lijep pozz!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare