To je to što me zanima!

Pogodak Boatenga regularan? Zapatu lopta pogodila u glavu

U prvi tren se činilo da je Cristian Zapata igrao rukom, no kasnije se pojavila snimka, odnosno fotografija, na kojoj se Zapata drži za lice pri proslavi gola
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni klub Milan kreirao je u srijedu veliku senzaciju pobjedivši na San Siru Barcelonu (2-0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. No, pobjedu je zasjenila kontroverza kod prvog pogotka.

Naime, Milan je poveo u 57. minuti preko Kevin-Princea Boatenga, kojem je, čini(lo) se, rukom asistirao Cristian Zapata. Lopta se od igrača Barcelone odbila prema Zapati, a od njega do Boatenga koji je lijevom nogom zabio za 1-0.

U prvi tren se činilo da je Zapata igrao rukom, no kasnije se pojavila snimka, odnosno fotografija, na kojoj se Zapata drži za lice pri proslavi gola. Postavlja se pitanje: Zašto bi se nogometaš držao za lice ako ga je lopta u isto nije pogodila, a pogodak je ionako priznat?

Zanimljivo, fotografiju je "iskopala" španjolska televizija!

Idi na 24sata

Komentari 84

  • AlphonsoCapone 23.02.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=2k3wfgh7I4I&list=PLgR2wKBve6qvz_-4XPABWbLb0Uu9xhJ-2&index=7 EVO ZA SVE KOJI SE ZELE UVJERIT, TU SE JASNO VIDI ,ZUMIRANO JE..

  • raiden 22.02.2013.

    na camp nou nema šanse

  • zokinjo 22.02.2013.

    Mexes je igrao rukom i ništa nije svirano, to pogledajte:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare