To je to što me zanima!

"Boli me što sam Luku morao izvaditi jer to nije zaslužio"

Modrić je promašio zicera, pogodio stativu, ali je i krivac za prvi primljeni gol jer je izgubio loptu. Na poluvremenu ga je Jose zamijenio. Espanyol je uzeo bod Realu
Vidi originalni članak

Luka Modrić istrčao je u početnom sastavu protiv pretposljednje momčadi Primere, ali samo 45 minuta kasnije vjerojatno je bio vrlo razočaran. Iako je bio praktički najopasniji igrač Real Madrida, Jose Mourinho ga je na poluvremenu zamijenio Di Marijom.

Već u 4. minuti hrvatski reprezentativac se našao u prilici. Cristiano Ronaldo dodao mu je loptu, sjajno ju je prsima spustio na travnjak, pucao bez čekanja s 13-14 metara, ali mrvicu pokraj stative Espanyolova gola. 

U 27. minuti bio je još bliže da zabije. Dobio je dugačku prizemnu loptu, u primanju prešao čuvara, pucao s 20-ak metara, ali u stativu. Stvarno nije imao sreće, malo je nedostajalo da postigne drugi gol u dresu 'kraljevskog kluba'. 

No, ono što je vjerojatno naljutilo Mourinha bila je izgubljena lopta četiri minute kasnije. U driblingu je izgubio loptu, odmah je uslijedila kontra i kazna u obliku primljenog gola. Precizan je bio Garcia.

Začuđujuća odluka portugalskog trenera, koju je obrazložio na press konferenciji:

-  Luka je odigrao svih 90 minuta protiv Celte u Kupu, a kad igra dvije utakmice u tri dana, ima problema. Boli me što sam ga morao izvaditi jer to nije zaslužio. Ali, bio je to strateški potez. Mislio sam da će Di Maria doprinijeti s klupe i napravio je to.

Espanyol šokirao Santiago Bernabeuu

U prvoj minuti sudačke nadoknade 1. poluvremena zabio je Ronaldo. Opasno je igrao nogom, tik iznad glave braniča, ali sudac je ostao nijem iako je mogao poništiti gol.

Coentrao je u 48. zabio za 2-1, a bod gostima donio je Albin samo dvije minute prije kraja, završilo je 2-2.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • Frenkyy 17.12.2012.

    Kako su igrali, tako su i prošli! Nije ni neka šteta jer 11 ili 13 bodova nije velika razlika! Liga je bila već izgubljena na početku sezone! Kako sam napisao i prošlog prvenstva(tada za Barcelonu a sad za Real): La primera se osvaja protiv malih klubova!!!

  • 17.12.2012.

    zeznuo je gol i zasluženo izletio

  • user_102927 17.12.2012.

    Onda je i Messi skrivio prvi gol, jer je izgubio loptu...obrana je kriva a ne Luka ni Messi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare