To je to što me zanima!

Pogrebnjak se izgubio: Uh, ogroman je ovaj aerodrom

Ruski napadač, pojačanje Stuttgarta, propustio je vlastito predstavljanje novinarima. Izgubio se na aerodromu u Frankfurtu i zakasnio na let...
Vidi originalni članak

Njemački novinari sjedili su u prostoriji predviđenoj za press-konferencije na stadionu Stuttgarta i čekali. Predstavljanje Pavela Pogrebnjaka, pojačanja ovog bundesligaša, trebalo je već početi, ali Rus se nije pojavljivao. Predstavnici medija zbunjeno su se gledali, već komentirali kako je lako moguće da je transfer propao, da Pogrebnjak ne želi doći u Stuttgart... A šteta, trebao je biti zamjena za Marija Gomeza, dobro bi došao Stuttgartu.
No nije se radilo o tome. Stuttgart je pronašao zamjenu za Gomeza, ali Pogrebnjak nije uspio pronaći Stuttgart. Barem ne iz prvog pokušaja. Iz Rusije je doletio u Frankfurt, na najprometniji aerodrom u Europi i - izgubio se.
- Aerodrom u Frankfurtu je stvarno užasno velik. Izgubio sam se na njemu i propustio let za Stuttgart - otkrio je tajnu svoga kašnjenja Pogrebnjak, donedavno igrač Zenita. No nesreća nikada ne dolazi sama.
- Izgubila mi se i prtljaga... - požalio se nesretni Rus, koji nije baš na najbolji mogući način započeo svoju epizodu u Stuttgartu. No ne treba biti prestrog prema Pogrebnjaku. Prvi je ovo europski izlet 26-godišnjeg napadača, dosad je igrao isključivo u Rusiji. Nosio je dresove Spartaka, Himkija, Šinjika, Toma i Zenita, sada je prvi put putovao na predstavljanje u inozemstvu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • josko11 06.08.2009.

    mazur___ očito si onda glup ko Pogrebnjak

  • JAX 05.08.2009.

    pa zar nije neki menader ili predstavnik stutgarta ga mogao docekati i odvest ga na predstavljanje

  • mazur 05.08.2009.

    @josko11 ne budi glup! bio sam 3 puta na tom aerodromu i danas-danas bi se teškom mukom snašao za nešto...a prvi put nikako kao ni ovaj dečko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare