To je to što me zanima!

'Poker vatrenih' dogovorio s Hajdukom povrat duga

Aljoša Asanović, Slaven Bilić, Alen Bokšić i Igor Štimac dogovorili su način vraćanja novaca posuđenog Hajduku za stabilizaciju kluba
Vidi originalni članak

Na Poljudu su se sastali čelnici Hajduka sa četvoricom "vatrenih" kako bi dogovorili model povrata 10. 7 milijuna kuna koje su vatreni posudili za stabilizaciju kluba s obećanjem tadašnjeg predsjednika Branka Grgića da će im ulog biti vraćen u obliku dionica kad se Hajduk preoblikuje. No nitko tada nije razmišljao o činjenici da će trojica (Asanović, Bilić, Štimac) od četvorice spomenutih biti u sukobu interesa i da neće moći uzeti dionice. Već smo pisali kako su njih trojica zatražili isplatu u novcu, no čelnici kluba nisu pristali na takav rasplet, te su im još jednom ponovili kako će isplatu izvršiti, kako je dogovoreno, u dionicama. Alen Bokšić je najavio kako namjerava dionice zadržati, a Asanović, Bilić i Štimac svoje mogu pokloniti, dati na upravljanje ili jednostavno prodati. Četvorka je danas na Poljudu potpisala izjavu kojom potvrđuje da se njihov ulog rasporedi u četiri jednaka dijela, čime su se stvorili preduvjeti da kao dioničari preuzmu svoj udio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • meters 15.05.2009.

    ...ma koji sukob interesa....smijesno....:)..ovo je uzmi lovu i bjezi....raspad sistema....nakon zadnje utakmice kad nas Dinamo raspali jos jednom ...sto ce ostat od naseg Hajduka.....!!!!

  • Miguel2308 15.05.2009.

    Vrati koko što si pozobala! A tek kad gospoda tajkuni dođu po svoje prljave pare....

Komentiraj...
Vidi sve komentare