To je to što me zanima!

Pokorio konkurenciju i sjajno zaradio: Zubčiću 315.000 kn!

Filip je sve to zaslužio nevjerojatnim radom i zalaganjem posljednjih godina. Znao je imati krize i padove, a ove sezone je napokon sve sjelo na svoje mjesto...
Vidi originalni članak

Filip Zubčić je maestralnom vožnjom u veleslalomu u Yuzawi Naebi došao do bodova koji su ga gurnuli na treće mjesto u poretku veleslaloma i sada je u igri za Mali kristalni globus. A njega u hrvatskim rukama nismo vidjeli od 2013. godine kada je Ivica Kostelić osvojio u super kombinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim prvog mjesta i novih bodova, Filip je zaradio i pozamašnu svotu od 45 tisuća franaka, odnosno 315 tisuća kuna. 

LUDO, LUDO VIDEO Pogledajte kako je Filip Zubčić pomeo konkurenciju! NAŠ POBJEDNIK ZUBČIĆ Da nije skijaš, bio bi - šumar! A obožava Dinamo i životinje

Sve je to zaslužio nevjerojatnim radom i zalaganjem posljednjih godina. Znao je imati krize i padove, a ove sezone je napokon sve sjelo na svoje mjesto. Puca od samopouzdanja i fizičke spreme, a sve je kulminiralo u posljednja dva mjeseca koja su mu sigurno najbolja u životu. Osvojio je drugo mjesto u Adelbodenu, pa četvrto u Garmischu, a uz to je i podignuo formu u slalomu gdje je u nekoliko utrka završio u TOP 20.

-  U prvoj vožnji napravio sam jednu veliku pogrešku, znao sam da sam tu dosta izgubio i da će biti teško u drugoj vožnji. Znao sam da ću morati gurati najviše što mogu da to nadoknadim i evo stigla je pobjeda - rekao je FIlip Zubčić nakon pobjede pa nastaviio:

-  Nadao sam se toj pobjedi u Svjetskom kupu i znao sam da do nje mogu ove sezone. Najveći cilj u životu bio mi je pobijediti u veleslalomu u Svjetskom kupu. Zaista sam skijao sjajno i brzo u posljednje vrijeme. Pobjeda je za moju obitelj i tim, koji me podržavaju već 21 godinu. Bila je jako teška utrka, kvaliteta snijega bila je užasna.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 22.02.2020.

    Pokvareni ste, zar nije zavrijedio da bude među top vijestima... Sramota

  • global 22.02.2020.

    još samo 5-6 pobjeda da i starci dođu na nulu!

  • K_vragu_sve 22.02.2020.

    Uzivao sam u direktnom prijenosu utrke na HTV 2.

Komentiraj...
Vidi sve komentare