To je to što me zanima!

Pokosio sunarodnjaka, pa ga oprao Van Dijk: Toliko o tebi!

Prijateljska utakmica Liverpoola i Seville pala je u drugi plan nakon crvenog kartona Jorisa Gnagnona koji je low-kickom potpuno nepotrebno pokosio sunarodnjaka Yassera Laroucija...
Vidi originalni članak

U pobjedi Seville nad Liverpoolom 2-1 u prvi plan je došlo nesportsko ponašanje Jorisa Gnagnona. Naime, Francuz je svom sunarodnjaku Yasseru Larouciju (18) oštro, bez razloga, ušao u potkoljenicu u 76. minuti susreta u Bostonu.

Laroucija su na nosilima iznijeli s terena, a mladi francuski nogometaš nije mogao nastaviti susret. Nakon utakmice su se oglasili mnogi igrači, a najoštriji su bili Van Dijk i Milner.

- Vidio sam što se dogodilo. Napraviti takav prekršaj, još na mladom igraču koji igra jako dobro u predsezoni, govori puno o njemu", rekao je Virgil Van Dijk, jedan od igrača Redsa koji je nakon utakmice išao Gnagnonu očitati lekciju.

- Nema puno crvenih kartona u prijateljskim utakmicama. Ako želiš napraviti prekršaj, povuci za dres, nemoj mladog dečka udariti po koljenima. Kad pogledam snimku, to je sramotno - rekao je James Milner.

Gnagnon je nakon utakmice izgledao tužno i posramljeno. Vjerojatno je shvatio koliku je grešku napravio u ovome bostonskom susretu koji je trebao biti odigran u prijateljskoj atmosferi.
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SnakeFarmer 22.07.2019.

    Kuzim, prijateljska je pa ajde malo lakse treba ici, nije ovo ni bio ne znam kako jak start, samo jadan i supacki. U sta se nogos pretvara da vise ne mozes ni potepst nekog, odmah te se provlaci kao da si mu s obje kopacke ravno u facu skocio .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare