To je to što me zanima!

Pokvareni telefon: Ivandija samo misli da je izbornik

Nakon poraza od Francuske u kvalifikacijama za SP, Zdravko Zovko je navodno dobio otkaz. No iz HRS-a demantiraju da je Ivandija novi izbornik
Vidi originalni članak

U nedjelju su hrvatske rukometašice izgubile od Francuske i ostale bez nastupa na SP-u u Kini, a već u ponedjeljak Zdravko Zovko dobio je otkaz. Barem se takva vijest pojavila u domaćim medijima.
- Već sam nekoliko godina kandidat za poziciju izbornika, tako da se sve jako brzo dogodilo. Sada je sve definitivno potvrđeno - rekao je za Večernji list navodni novi izbornik Silvio Ivandija. No brzo su se javili iz HRS-a.
- Savez nikoga neće smjenjivati preko noći, pogotovo ne preko novina. Nismo zadovoljni što reprezentacija nije izborila plasman na SP i zato ćemo od Zovka tražiti izvješće. Tek nakon toga će UO raspravljati o ženskoj reprezentaciji. Dotad Zdravko Zovko ostaje izbornik - u priopćenju je istaknuo HRS-ov koordinator za ženski rukomet Darko Dunato. No netko bi o takvoj odluci morao obavijestiti i Silvija Ivandiju. Jer on već priča o kvalifikacijama za EP koje počinju u listopadu.
- Neće biti problema, vjerujem da ćemo se plasirati na EP - uvjeren je Ivandija. Još 'samo' mora dobiti posao...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare