To je to što me zanima!

Perolaki prvak u problemima: Objavio fotografiju s oružjem

Conor McGregor objavio je fotografiju na kojoj drži repliku oružja. Irci imaju jedan od najstrožih zakona o oružju, a zabranjene su čak i replike. Policija istražuje slučaj...
Vidi originalni članak

Conoru McGregoru bilo je zabavno postaviti fotografiju u kojoj maskirani čovjek u automobilu drži oružje. Prisjest će mu smijeh nakon što je irska policija krenula u istragu. Na fotografiji koju je UFC-ov prvak u perolakoj kategoriji objavio u četvrtak na Instagramu, dva čovjeka su u automobilu, a jedan drži, čini se, repliku puške.

Conor je nedavno objavio video u kojem puca iz slične replike, a radi se o airsoftu. Irci imaju jedan od najstrožih zakona o oružju, a prema novim izmjenama, zabranjeno je u javnosti, bez prethodno dobivenog dopuštenja, nositi i pokazivati replike oružja poput ovog na fotografiji te bi McGregor mogao odgovoriti na nekoliko neugodnih pitanja.

McGregor je nedavno postao novi prvak perolake kategorije nakon što je prekinuo dominaciju Josea Alda. Irac je nokautirao Alda nakon samo 13 sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 12.01.2016.

    da perolaka kategorija i tu se nesto puse

  • Skårlia 09.01.2016.

    Bolesnim ljudima netreba oruzje. Ova covjek je uderen uglavu ... vise puta tako da i replika predstavlja opsnost u njegovim rukama.

  • deniman666 09.01.2016.

    imao je neki sparing sa thorom strongman-om, da se je ovaj zaletio u njega zdrobio bi ga nek je irac skakao oko njega dok nije thoru dojadilo i predo meč

Komentiraj...
Vidi sve komentare